reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Malina spróbuj płukać gardło rozpuszczoną polopiryną, albo wodą z solą, ewentualnie szałwią. Jeśli to Angina to samo nie przejdzie i potrzebny antybiotyk[emoji21] daj znać co ci przepisał

reklama
Gardlo mam paskudne.. Osluchowo czysto. Na katar tylko woda morska albo sól i inhalacja.. :/ na gardło tylko tantum verde bez forte a unibenu w ciąży nie wolno. Przeciwzapalne.. Paracetamol płukać gardło szalwia.. Glimbax odpada w ciąży. I dal mi antybiotyk zeby nie zeszło niżej na oskrzela czasem patrząc na moja przeszłość chorobowa i tu mam dylemat bo sie boje.. Dostalam Amylan.. I oslonowo lactostad niby na moj wrażliwy żołądek będzie najlepszy bo ma najwiecej tych żywych kultur bakterii

Wiesz uważam że już lepszy antybiotyk niż żeby przeszło w gorszy stan. A zapalenie oskrzeli czy angina są naprawdę groźne dla organizmu, szczególnie w ciąży. Ty już jesteś w 3trymestrze więc też już więcej też możesz niż na początku ciąży.

Wiesz uważam że już lepszy antybiotyk niż żeby przeszło w gorszy stan. A zapalenie oskrzeli czy angina są naprawdę groźne dla organizmu, szczególnie w ciąży. Ty już jesteś w 3trymestrze więc też już więcej też możesz niż na początku ciąży.
Tak tylko ja zle znosze antybiotyki stad inny probiotyk mam brac. 3 dni antybiotyku i kończę ze skrecajacym bolem brzucha.. Ostra biegunka.. Jednego razu skończyło sie ip bo mialam rzekomobloniaste zapalenie jelit.. Krwawilam juz.. I dlatego się zastanawiam czy brac bo on to dal na zas jako uzupelnienie zeby nie zeszlo.. I to teraz taki dylemat dla mnie.

No musisz sama przemyśleć czy ryzykujesz czy nie. Chociaż ja jak byłam chora to żałuję, że tak późno wzięlam antybiotyk.

A mnie od rana strasznie kłuje w pochwie. Nie eiem czy to dlatego, że wczotaj lekarz zbadał mnie trochę mocniej czy może młody uciska, ale bardzo to nieprzyjemne

Ja miałam takie kłucie na sam koniec wlasnie / jakby szpilkę ktoś wbijał mi w pochwę czy szyjkę. Duzo chodzenia i niech rozwarcie idzie! :)

W sobotę idziemy na kabaret to niech poczeka do niedzieli ;)
Wiktoria ty masz chyba już szyjkę 1cm, jeśli dobrze pamietam, to może faktycznie już się rozwarcie powoli robi [emoji3] matko coziennie wchodzę na forum i sprawdzam czy się już zaczelo u ciebie [emoji38]

Martusia kiedy masz prenatalne bo uciekło mi gdzieś na wrześniowych?

reklama
Ann no już sama nie wiem dzis boli pochwa i brzuch młody też jakby spokojniejszy. Nawet rozażam tel do lekarza i może ktg dziś. Zobacze do 17. Ja z 1 cm w poprzedniej ciaży chodzilam 2.5 tygodnia także ten. Ale sama ciągle myślę kiedy kiedy kiedy.
Mallina a ciepla woda z imbirem cytryna i miodem może by pomogla ?

Do góry