justjestem
Moderatorka
StarAnia jak milo to slyszec ze porod byl piekny [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz jestem w kolejnej, ale dopiero 10 tydzień, wiec poki nie przeszlam 1 trymestru to sie ciesze ostrożnie
Dziękuję! Dokładnie prezent ślubny, noc poślubna co prawda druga w fajnym hotelu, wyluzowani to się udało.No to gratuluje :-) i slubu i ciąży - w sumie prezent ślubny ;-)
ja mam badania krwi w lux medzie za darmo i tam robie ;-) lekarza niby tez ale bylam u czterech i kazdy mnie rozczarowal.
Kiedy masz wizytę? :dDziękuję! Dokładnie prezent ślubny, noc poślubna co prawda druga w fajnym hotelu, wyluzowani to się udało.
Już w tą środę.Kiedy masz wizytę? :d
To gratuluję [emoji173]️ i trzymam kciuki by bobasek rósł duży i zdrowy :*Juz jestem w kolejnej, ale dopiero 10 tydzień, wiec poki nie przeszlam 1 trymestru to sie ciesze ostrożnie
Maja dobrze oprócz porodu w 36tc zdrowa, 10 pkt, wydolna oddechowo :*Przykro mi bardzo Kurcze my prawie w tym samym czasie zaszliśmy, a tu taka różnica [emoji14] jak Maja?
Ja sie mogę pochwalić, że udało mi sie odczarować poród, teraz mogę rodzić co roku - było pięknie mimo bólu! Nie sadzilam, że to możliwe <3
Oj jaka kruszynka! Mój klocuszek 3670 przy porodzie, a teraz już ok 4600 ale Ty, widziałam, miałaś taki malenki, zgrabny brzuszek, a mnie na ulicy zaczepiali, czy ciąża mnoga [emoji14]Maja dobrze oprócz porodu w 36tc zdrowa, 10 pkt, wydolna oddechowo :*
Jedynie co to niska masa urodzeniowa bo 2450
Liczba ja w pierwszej ciazy tez chodzilam co dwa tyg wytrzymac nie moglam [emoji4]
Teraz chodze co trzy tyg. Juz wiem, ze co ma byc to bedzie, niczego nie przyspiesze ani natury nie oszukam, wiec czekam cierpliwie na to co bedzie.