reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
No to gratuluje :-) i slubu i ciąży - w sumie prezent ślubny ;-)

ja mam badania krwi w lux medzie za darmo i tam robie ;-) lekarza niby tez ale bylam u czterech i kazdy mnie rozczarowal.
Dziękuję! :) Dokładnie prezent ślubny, noc poślubna co prawda druga w fajnym hotelu, wyluzowani to się udało. :D

Liczba ja w pierwszej ciazy tez chodzilam co dwa tyg wytrzymac nie moglam [emoji4]
Teraz chodze co trzy tyg. Juz wiem, ze co ma byc to bedzie, niczego nie przyspiesze ani natury nie oszukam, wiec czekam cierpliwie na to co bedzie.

Przykro mi bardzo :(Kurcze my prawie w tym samym czasie zaszliśmy, a tu taka różnica [emoji14] jak Maja?
Ja sie mogę pochwalić, że udało mi sie odczarować poród, teraz mogę rodzić co roku - było pięknie mimo bólu! Nie sadzilam, że to możliwe <3
Maja dobrze :) oprócz porodu w 36tc zdrowa, 10 pkt, wydolna oddechowo :*
Jedynie co to niska masa urodzeniowa bo 2450 :)

Maja dobrze :) oprócz porodu w 36tc zdrowa, 10 pkt, wydolna oddechowo :*
Jedynie co to niska masa urodzeniowa bo 2450 :)
Oj jaka kruszynka! Mój klocuszek 3670 przy porodzie, a teraz już ok 4600 :) ale Ty, widziałam, miałaś taki malenki, zgrabny brzuszek, a mnie na ulicy zaczepiali, czy ciąża mnoga [emoji14]

reklama
Liczba ja w pierwszej ciazy tez chodzilam co dwa tyg wytrzymac nie moglam [emoji4]
Teraz chodze co trzy tyg. Juz wiem, ze co ma byc to bedzie, niczego nie przyspiesze ani natury nie oszukam, wiec czekam cierpliwie na to co bedzie.

Tu sie nie zawsze mozna zgodzic. W moim przypadku jakbym nie poszla i nie dostala lekow moglo byc roznie, tym bardziej w tak wczesnej ciazy, zreszta nadal nie czuje sie pewnie. Jesli wszystko przebiega bez boli krwawien to mozna isc raz i tez bedzie dobrze. Tak samo z porodem jak jest dobrze to urodzisz w taksowce, a jak cos jest nie tak to najlepsze kliniki nie pomagaja.

Do góry