reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Sesja kroliczkow :)
IMG_20190709_100041-1406x1687.jpg
IMG_20190709_095837-1560x1823.jpg
IMG_20190709_093526-1560x2080.jpg

Jej jakie kochane dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kochana a kiedy masz termin? Dlaczego idziesz na cięcie skoro chciałabyś sn próbować. Ja jestem po 1cc i 2 vbac. A teraz było wręcz cudownie jeśli można tak opisać poród naturalny [emoji23]
Nie wiem czy to do mnie ale odpiszę [emoji23][emoji85]. Jestem po 2cc i lekarz powiedział że teraz oo dwóch cięciach robią kolejne bo jest bardzo duże ryzyko że mogą wystąpić komplikacje. Moge spróbować sn ale to na własną odpowiedzialność i wcześniej musze podpisać papiery.
Chciałabym spróbować ale wszyscy mi mówią że głupia jestem że chce tak ryzykować. Pokłóciłam się o to z mężem ostro, on w zupełności się na to nie zgadza. Mówi że kolejny raz nie chce przeżywać tego strachu o mnie i o dziecko. Do tego coraz częściej boli mnie blizna. Jutro mam USG to lekarz zobaczy jej grubość
Termin mam na 7września.

@Martoosia piękna sesja [emoji7][emoji7][emoji7] no teraz w końcu widzę że masz brzuszek [emoji6] te zdjęcie z chłopcami magiczne....
Uwielbiam te buziaczki i przytulanie brzucha przez starszaka.

Ps. Kupywałyście może torbę do wózka? Jeśli tak to możecie coś polecić? I Nie za miliony monet? [emoji23][emoji38]

Jej jakie kochane dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Nie wiem czy to do mnie ale odpiszę [emoji23][emoji85]. Jestem po 2cc i lekarz powiedział że teraz oo dwóch cięciach robią kolejne bo jest bardzo duże ryzyko że mogą wystąpić komplikacje. Moge spróbować sn ale to na własną odpowiedzialność i wcześniej musze podpisać papiery.
Chciałabym spróbować ale wszyscy mi mówią że głupia jestem że chce tak ryzykować. Pokłóciłam się o to z mężem ostro, on w zupełności się na to nie zgadza. Mówi że kolejny raz nie chce przeżywać tego strachu o mnie i o dziecko. Do tego coraz częściej boli mnie blizna. Jutro mam USG to lekarz zobaczy jej grubość
Termin mam na 7września.

@Martoosia piękna sesja [emoji7][emoji7][emoji7] no teraz w końcu widzę że masz brzuszek [emoji6] te zdjęcie z chłopcami magiczne....
Uwielbiam te buziaczki i przytulanie brzucha przez starszaka.

Ps. Kupywałyście może torbę do wózka? Jeśli tak to możecie coś polecić? I Nie za miliony monet? [emoji23][emoji38]

Dziękuje za miłe słowa :*

Ja mam torbę SMIKI kupowałam w Smyku. Za 99 zł - mega fajna. Mnóstwo przegródek ma.
Szara w ciemne gwiazdki.

Liczba ja już mam od ponad miesiaca. Zakladanie nic nie bolalo tylko dośc nieprzyjemne. Po zalożeniu krwawilam z 2/3 tyg a teraz nic. Tylko jakby wzroslo libido :p
Dagaa twoja mala już siedzi sama ?

No już bylam na skraju. Wkladka mi co prawda wystarczylo. Może ze 2 dni bylo tak, że podpaska byla potrzebna. Już mialam isć do lekarza i przeszlo. Na razie jestem zadowolona. Nic mnie nie boli nie plamie.

reklama
MOja mala ze 150 zaczela jesc 70....no i to z jakim cyrkiem. Nie wiem co jej sie stalo. Dzisiaj jade do mamy na 3 tygodnie i tylko sie będę martwila

Do góry