reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Hej hej ale tu wątek ucichł ostatnimi czasy, co tam dziewczyny słychać? [emoji846]
U nas w sumie cisza i spokoj. Nasze dni ostatnio wygladaja monotonnie tak samo.. troche w ogrodzie . Basen, piaskownica ..jakis spacerek i nadal mlody ma drzemki po 3h.
Ogolem wszystko ok. Z Julka mielismy ostatnio trochę problemów..
Ja tez cos nie do konca zdrowotnie.. nie wiem czy to zbieg okoliczności.. czy moze miec jakis zwiazek z biochemiczna.
Ale tak mi puchna stopy że w buty sie nie mieszcze.

U nas w sumie cisza i spokoj. Nasze dni ostatnio wygladaja monotonnie tak samo.. troche w ogrodzie . Basen, piaskownica ..jakis spacerek i nadal mlody ma drzemki po 3h.
Ogolem wszystko ok. Z Julka mielismy ostatnio trochę problemów..
Ja tez cos nie do konca zdrowotnie.. nie wiem czy to zbieg okoliczności.. czy moze miec jakis zwiazek z biochemiczna.
Ale tak mi puchna stopy że w buty sie nie mieszcze.
Co tam się z córcią działo?
Ehh mam wrażenie że ta biochemiczna cie podłamała dość mocno.. [emoji52]Trzymaj się..

Czy ty napisałaś 3h drzemki? Ale ci się dziecko udało [emoji38] ja dziś liczyłam że padnie choć na 10min no bo wstała wcześniej niż zwykle bo o 4 ale gdzie tam, wszystko tak interesujące że nie ma mowy o spaniu, teraz właśnie roznosi kolejna kolorowankę brata [emoji38]

@liczba a co u was?

Co tam się z córcią działo?
Ehh mam wrażenie że ta biochemiczna cie podłamała dość mocno.. [emoji52]Trzymaj się..

Czy ty napisałaś 3h drzemki? Ale ci się dziecko udało [emoji38] ja dziś liczyłam że padnie choć na 10min no bo wstała wcześniej niż zwykle bo o 4 ale gdzie tam, wszystko tak interesujące że nie ma mowy o spaniu, teraz właśnie roznosi kolejna kolorowankę brata [emoji38]

@liczba a co u was?
Hej :) my jesteśmy u mojej mamy :) pozbyliśmy się smoczka i butli. Poszło bezproblemowo. Gorzej jest z pampersem.. Ja tutaj mogę je istniec. Ma 3 babcie :D Odpoczywam, chociaż ogólnie dużo się ostatnio działo wiec mam o czym myslec. Może jakoś się wszystko pouklada. Pozdrawiam Dziewczyny ;)
IMG_20210609_172325.jpg
IMG_20210608_182315.jpg
IMG_20210608_180000.jpg
IMG_20210608_123531.jpg

Hej :) my jesteśmy u mojej mamy :) pozbyliśmy się smoczka i butli. Poszło bezproblemowo. Gorzej jest z pampersem.. Ja tutaj mogę je istniec. Ma 3 babcie :D Odpoczywam, chociaż ogólnie dużo się ostatnio działo wiec mam o czym myslec. Może jakoś się wszystko pouklada. Pozdrawiam Dziewczyny ;) Zobacz załącznik 1281468Zobacz załącznik 1281469Zobacz załącznik 1281470Zobacz załącznik 1281472
Drugie zdjęcie jest cudne [emoji7][emoji3]
Odpoczywaj, korzystaj póki możesz [emoji3]

reklama
Do góry