reklama
U nas w sumie cisza i spokoj. Nasze dni ostatnio wygladaja monotonnie tak samo.. troche w ogrodzie . Basen, piaskownica ..jakis spacerek i nadal mlody ma drzemki po 3h.Hej hej ale tu wątek ucichł ostatnimi czasy, co tam dziewczyny słychać? [emoji846]
Ogolem wszystko ok. Z Julka mielismy ostatnio trochę problemów..
Ja tez cos nie do konca zdrowotnie.. nie wiem czy to zbieg okoliczności.. czy moze miec jakis zwiazek z biochemiczna.
Ale tak mi puchna stopy że w buty sie nie mieszcze.
Anolik
Fanka BB :)
U nasz wszystko dobrze, zdrowi porobiłam wszystkie badania i od lipca ruszamy ze staraniami. A jak tam u Was? [emoji4]Hej hej ale tu wątek ucichł ostatnimi czasy, co tam dziewczyny słychać? [emoji846]
Kaamilaaa
Ooo to będziemy trzymać kciuki za starania [emoji3]U nasz wszystko dobrze, zdrowi porobiłam wszystkie badania i od lipca ruszamy ze staraniami. A jak tam u Was? [emoji4]
Kaamilaaa
Co tam się z córcią działo?U nas w sumie cisza i spokoj. Nasze dni ostatnio wygladaja monotonnie tak samo.. troche w ogrodzie . Basen, piaskownica ..jakis spacerek i nadal mlody ma drzemki po 3h.
Ogolem wszystko ok. Z Julka mielismy ostatnio trochę problemów..
Ja tez cos nie do konca zdrowotnie.. nie wiem czy to zbieg okoliczności.. czy moze miec jakis zwiazek z biochemiczna.
Ale tak mi puchna stopy że w buty sie nie mieszcze.
Ehh mam wrażenie że ta biochemiczna cie podłamała dość mocno.. [emoji52]Trzymaj się..
Czy ty napisałaś 3h drzemki? Ale ci się dziecko udało [emoji38] ja dziś liczyłam że padnie choć na 10min no bo wstała wcześniej niż zwykle bo o 4 ale gdzie tam, wszystko tak interesujące że nie ma mowy o spaniu, teraz właśnie roznosi kolejna kolorowankę brata [emoji38]
@liczba a co u was?
Hej my jesteśmy u mojej mamy pozbyliśmy się smoczka i butli. Poszło bezproblemowo. Gorzej jest z pampersem.. Ja tutaj mogę je istniec. Ma 3 babcie Odpoczywam, chociaż ogólnie dużo się ostatnio działo wiec mam o czym myslec. Może jakoś się wszystko pouklada. Pozdrawiam DziewczynyCo tam się z córcią działo?
Ehh mam wrażenie że ta biochemiczna cie podłamała dość mocno.. [emoji52]Trzymaj się..
Czy ty napisałaś 3h drzemki? Ale ci się dziecko udało [emoji38] ja dziś liczyłam że padnie choć na 10min no bo wstała wcześniej niż zwykle bo o 4 ale gdzie tam, wszystko tak interesujące że nie ma mowy o spaniu, teraz właśnie roznosi kolejna kolorowankę brata [emoji38]
@liczba a co u was?
Przepraszam, że dopiero teraz. Wszystkiego najlepszego dla Dagi Piękność ci rośnieHejka [emoji4] 2latka pozdrawia [emoji3590]Zobacz załącznik 1278365Zobacz załącznik 1278366Zobacz załącznik 1278367
Kaamilaaa
Drugie zdjęcie jest cudne [emoji7][emoji3]Hej my jesteśmy u mojej mamy pozbyliśmy się smoczka i butli. Poszło bezproblemowo. Gorzej jest z pampersem.. Ja tutaj mogę je istniec. Ma 3 babcie Odpoczywam, chociaż ogólnie dużo się ostatnio działo wiec mam o czym myslec. Może jakoś się wszystko pouklada. Pozdrawiam Dziewczyny Zobacz załącznik 1281468Zobacz załącznik 1281469Zobacz załącznik 1281470Zobacz załącznik 1281472
Odpoczywaj, korzystaj póki możesz [emoji3]
Kaamilaaa
Dziękujemy [emoji3590] co u was?Przepraszam, że dopiero teraz. Wszystkiego najlepszego dla Dagi Piękność ci rośnie [emoji7]
reklama
Oo wszystkiego najlepszego !! Ja też nie zaglądam i mnie takie wydarzenia omijają sto lat ! :*Drugie zdjęcie jest cudne [emoji7][emoji3]
Odpoczywaj, korzystaj póki możesz [emoji3]