reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

IMG_3499.JPG

Dziewczyny dawno mnie tu nie było [emoji846] jakieś 2 lata kiedy urodził się Franuś[emoji846] dzisiaj robiłam test i wyszedł pozytywnie [emoji846] czy są tu mamusie 2020 a może konkretnie na czerwiec

reklama
Ja w weekend się dowiem czy będę 2020 ale pewnie lipiec :)
Gratulacje!

To trzymam kciuki i czekamy! [emoji256][emoji256]
Dziewczyny, ja niedoświadczona matka histeryczka potrzebuję porady. Ostatni kupal był w nocy, jakieś 10/8 h temu, widzę ze się pręży i wysila ale nic z tego nie wynika, nie wyglada za to jakby się zle czuł. Pytanie moje jest następujące, cierpliwie czekam bo praktycznie nic się poważnego nie dzieje, czy dzwonię na 112? [emoji848]

To trzymam kciuki i czekamy! [emoji256][emoji256]
Dziewczyny, ja niedoświadczona matka histeryczka potrzebuję porady. Ostatni kupal był w nocy, jakieś 10/8 h temu, widzę ze się pręży i wysila ale nic z tego nie wynika, nie wyglada za to jakby się zle czuł. Pytanie moje jest następujące, cierpliwie czekam bo praktycznie nic się poważnego nie dzieje, czy dzwonię na 112? [emoji848]
A karmisz go tylko piersią czy mm? Mnie położna i pediatra mówiły że przy kp kupa może być raz na kilka dni, bo u nas tak właśnie było

A karmisz go tylko piersią czy mm? Mnie położna i pediatra mówiły że przy kp kupa może być raz na kilka dni, bo u nas tak właśnie było

Tylko piersią go karmie, właśnie Google tez mówi, ze dzieci karmione piersią raczej nie cierpią na zaparcia, a jak nie wali kupy tzn, ze po prostu wchłonął wszystko, tylko ze do tej pory walił kupę średnio raz na 3h, dlatego histeryzuje [emoji28] ale pewnie jest na takim etapie jeszcze, ze z każdym dniem wszystko będzie się diametralnie zmieniać :)

reklama
O'Hara warto miec w domu czopki glicerynowe dla bobasa. Zmiast dzwonic na 112 w skrajnych chwilach mini czopasa zaaplikowac. Krzywdy sie tym nie zrobi, a moze pomoc. Raczej pomoze napewno. Mozesz sie skonsultowac z lekarzem jeszcze z tym. Moje dziecko zarlo cyca i kiedys nie sralo 8dni.wtedy ten czopek ogarnal takie spostoszenie ze dupa czysciutka i wiecej sie nie korkowalo.

Do góry