Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje [emoji7]Sentymentalnie dziś tutaj weszłam[emoji6]u mnie koniec 18tc i dziś dowiedzieliśmy się że będzie chłopak!
Gratulacje[emoji1]Sentymentalnie dziś tutaj weszłam[emoji6]u mnie koniec 18tc i dziś dowiedzieliśmy się że będzie chłopak!
Ooj to chyba na to jeszcze czas.W ogóle Wy, dziewczyny, zaczniecie się powoli wszystkie rozpakowywać, nie?
Dokładnie ale ten czas leci jeszcze tak niedawno wszystkie plakalysmy przy negatywnych testach liczyliśmy dni do owu A tera czas na godzenia mi do terminu zostało 6 tyhodni +2 tygodnieOoj to chyba na to jeszcze czas.
Ja mam termin za 2 dni i Ola coś z 2 tyg za mna a tak to Kati w 30 jest chyba, Benka i same mlodsze? Zaczarowana Kicia tez chyba cos ok 30? I potem 18 ti tak za ok 10tyg będzie chyba wysyp
No Właśnie coś kojarzyłam, że Ty, Kati, Ola, druga Kasia,ookatka costam (sorry, nie pamiętam nicku ), zaczarowana Kicia to już zarazOoj to chyba na to jeszcze czas.
Ja mam termin za 2 dni i Ola coś z 2 tyg za mna a tak to Kati w 30 jest chyba i same mlodsze. Zaczarowana Kicia tez chyba cos ok 30? I potem 18
Ja 13 sierpnia CC. Także jeszcze dwa miesiąceW ogóle Wy, dziewczyny, zaczniecie się powoli wszystkie rozpakowywać, nie?
No to totalnie popłynęłam z datą ;DJa 13 sierpnia CC. Także jeszcze dwa miesiące
Hehe [emoji14] zleeeci. Na razie czekamy na Agę ona w pierwszej kolejnościNo to totalnie popłynęłam z datą ;D