reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Daga ja przygarne najlepiej z 10 kg :D staram sie unikac duzego wysilku bo leci mi waga w zastrzaszajacym tepie a zeby przytyc to jest walka... a tak mi sie marzy zumba :/

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najgorzej zacząć, pozniej juz idzieee lekko :D i waga pięknie spada :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No 3kg mi ostatnio spadlo z nerwow ale chyba zaczne wpierw cwiczyc w domu a jak sie ociepli to wtedy zaczne biegac. A ile razy w tyg planujesz biegac i jski dystans?

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Czesc moje slonca :* po moich kolejnych ciezkich przejsciach powoli do was wracam choc 2017 sie skonczyl. Poronilam w pazdzierniku, po 6 tyg krwawienia okazalo sie ze moja macica prawie wogole sie nie oczyscila (wybralam poronienie farmakologiczne) i niestety 6 grudnia mialam zabieg lyzeczkowania ktorego tak bardzo chcialam uniknac. Dzis mija rowne 4 tyg od tego koszmaru, czekam na pierwsza miesiaczke, 9 stycznia mam wizyte w klinice do ktorej zostalam skierowana bo to juz byly 3 poronienia jedno po drugim. Przy zabiegu pobrali tez probki do badan. Mam nadzieje ze wykonaja mi badania i niedlugo dolacze do was do staran :) jakbyscie sie przeniosly na starania 2018 to dajcoe znac!
Ahh gratulacje wszystkim zafasolkowanym, Daga zauwazylam ze poronilas :( bardzo mi przykro, kciuki za wszystlie staraczki i monia kochana witaj i ty, mialam nadzieje ze zastane cie juz brzuchatka ale widze czekasz na mnie zebysmy znow mogly isc rownymi cyklami :) :*

Ooooooo hej, super że jesteś, miałam się do ciebie na priv odezwać ;) no ja w tym czasie co cię nie było też już mam 3 poronienia za sobą :( i też mam mieć szczegółowe badania w trakcie trwania okresu, który planowo miał być wczoraj, czekam na rozwój sytuacji.
A wogole dziewczyny to po co się przenosić? Nie możemy tu zostać? Tu jest fajnie ;) zgrana ekipa itp ;)

Kasienka a dawaj :D wszystko mi jedno ktora da, moze nawet kazda po 10 bo zbajac moje cialo to po miesiacu juz jednych 10kg bym nie miala :(

Kasienka dziekuje :* strasznie bym chciala zeby mnie porzadnie przebadali i znalezli przyczyne. Boje sie ogromnie kolejnej straty ale rownoczesnie nie moge sie doczekac kolejnych staran... tak mocno pragne tego dziecka. I jakkolwiek to zabrzmi, jestem gotowa przejsc przez kolejne poronienia jesli w pewnym momencie sie uda i donosze zdrowe dziecko.

Czasami myślę ze my kobiety mamy w sobie jakąś magiczną moc.

reklama
Do góry