reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny jak to u nas mowia: Na szczescie, na zdrowie, na to Boze Narodzenie!!! Byscie byli zdrowi , weseli jako w niebie anieli caly rok!!! W kazdym kątku po dzieciątku a na piecu troje, byscie czasem nie mowiły, ze to ktore moje!!! By sie Wam snopiło, kopiło i do miasta dyszlem obróciło!!! Tak to Boze daj!!!!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życzymy Wam zdrowych i pogodnych
Świąt Bożego Narodzenia.
Niech ten czas spędzony w gronie najbliższych
napełni Wasze serca spokojem i radością.
Niech błogosławieństwo Bożego Dzieciątka
towarzyszy Wam przez całe Wasze życie,
a szczere i najpiękniejsze Bożonarodzeniowe
życzenia spełniają się w każdym momencie.
Życzą
Karolina I Łukasz

eikt3e3k96x30qte.png

No jestem w szoku. Nie spodziewalam sie. Jestem przeziebiona od kilku tygodni i biore jakies leki , ktorych nie powinam brac w ciazy :o a w te swieta prawie nic nie jem :/

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom

@Wiolus85 Gratulacje! Widać kreskę jak byk ! :* Ale się cieszę :* piękny prezent na święta :*

@k_e jak się Kochana czujesz?

@zaczarowanaKicia wzajemnie :*

@lili78 piękne życzenia [emoji7]

Ja zaraz do teściowej na obiad, wczoraj mieliśmy dwie Wigilie, marzy mi się już ten ogromny dom i wtedy cała rodzina mogłaby przyjeżdżać na jedną wielką Wigilię.
Siedzę i tłukę pazury ślubne. Nienawidzę sama sobie robić, ale jedna ręka już za mną :) Boże to już w sobotę. [emoji33][emoji33]
1514204952-5b8d3261a76935b9-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

To teraz powinnam isc na bete czy jeszcze za wczesnie. Bo w zeszlym miesiacu normalnie mialam okres.

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry