Dagaa11
Fanka BB :)
No to jesli to ciooonsza, to powinno juz cos wyjscJa mam jutro 12 dpo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jesli to ciooonsza, to powinno juz cos wyjscJa mam jutro 12 dpo
No chciałabym no ale cóż zrobićNo to jesli to ciooonsza, to powinno juz cos wyjsc
A to.juz testowalas dzisiaj? Bo nie doczytalam?No chciałabym no ale cóż zrobić
Wczoraj wieczorem haha tak dla spadku ciśnienia 10dpoA to.juz testowalas dzisiaj? Bo nie doczytalam?
I nic nic? Jutro beda kreski :*Wczoraj wieczorem haha tak dla spadku ciśnienia 10dpo
Jej tak.czytam.i myslalam, ze Ci ciazowy pozytywny wyszedl ja no nigdy nie czuje momentu owulacji, zadneglo klucia itdA wgl wiecie co dziewczyny, przedwczoraj wyszedł mi test pozytywny ale bez starań bo źle się czułam, ale i wczoraj też mi wyszedł pozytywny oba takie same były, jeśli chodzi o jasność kreski, wczoraj już nie próżnowaliśmy wczoraj jak wpisałam w aplikacje test pozytywny to odrazu mi przesunęło owulację na dziś, A Dziś już negatyw ale za to żadnych objawów owulacji nic mnie nie boli tak jak w poprzednim cyklu
No wyobraź sobie że biel wiziraI nic nic? Jutro beda kreski :*
Ja jutro chyba odpuszczam testowanie[emoji57] znając życie ciocia juz jedzie do mnie[emoji34]No wyobraź sobie że biel wizira
No ja zatestuje chyba że Armia Czerwona w nocy mnie dopadnieJa jutro chyba odpuszczam testowanie[emoji57] znając życie ciocia juz jedzie do mnie[emoji34]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom