reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A mnie dzisiaj brat od rana wkurzył. Przyjechał na święta i pyta czy go przenocujemy bo się na mieście ze znajomymi umowil.
Przyszedł o 23 z walizką, daliśmy mu klucze do kamienicy i mieszkania i poszedl!
Kanapa przyszykowana, czyste ręczniki a on nie przyszedł! Wstawiłam siku i jak widziałam że go nie ma to najpierw śmiech że baluje do rana, ale o 5 rano już mi się słabo zrobiło.
No nie ma go do teraz.
Ma wyłączony telefon, na fcb go nie było 13h.. nie wiem z kim poszedł, już się zaczynam poważnie niepokoić.
On raczej nie jest taki żeby iść w tango i nie dac znać.. może tel zgubil albo bateria mu padła a nr mojego nie pamięta...
No nie wiem co mamy zrobić teraz..

reklama
My to k... mamy pecha... Trzymaj się[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez 4dc @ przyszła w 34dc. Już się uplakalam że ani ciąży ani okresu. A tu zaczęłam plamić.. mimo że nie ciąża cieszę się bo u mnie okresu ostatnio nie było 2 miesiące.wiec ciezko mi odkryć kiedy mam owulację czy ja mam w ogóle. Teraz niby była około 19dc, seksik był ale nie zaskoczyło :(

A mnie dzisiaj brat od rana wkurzył. Przyjechał na święta i pyta czy go przenocujemy bo się na mieście ze znajomymi umowil.
Przyszedł o 23 z walizką, daliśmy mu klucze do kamienicy i mieszkania i poszedl!
Kanapa przyszykowana, czyste ręczniki a on nie przyszedł! Wstawiłam siku i jak widziałam że go nie ma to najpierw śmiech że baluje do rana, ale o 5 rano już mi się słabo zrobiło.
No nie ma go do teraz.
Ma wyłączony telefon, na fcb go nie było 13h.. nie wiem z kim poszedł, już się zaczynam poważnie niepokoić.
On raczej nie jest taki żeby iść w tango i nie dac znać.. może tel zgubil albo bateria mu padła a nr mojego nie pamięta...
No nie wiem co mamy zrobić teraz..

Nie stresuj się jeszcze. Takie sytuacje najczęściej kończą się grubym kacem, niestety zdarza się najlepszym zbyt mocno zaimprezować i zapomnieć, że ktoś się o nich martwi. Może na fejsie da się znaleźć tych znajomych? I z nimi skontaktować?

Nie stresuj się jeszcze. Takie sytuacje najczęściej kończą się grubym kacem, niestety zdarza się najlepszym zbyt mocno zaimprezować i zapomnieć, że ktoś się o nich martwi. Może na fejsie da się znaleźć tych znajomych? I z nimi skontaktować?
Znalazł się. Zadzwonił 10min temu że wylądował u znajomych.... padł mu tel a on właśnie wstał.
Ahh... Nie ogarniam tego serio.
Udusze go jak przyjedzie

Wszystkiego najlepszego dziewczyny na nadchodzące święta bożego narodzenia :* :* I aby w nowym 2018 roku spełniły się wasze wszystkie marzenia ❤❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    218,5 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry