reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez chyba jutro albo w sobotę[emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Mnie juz druga noc snily sie testy pozytywne[emoji4] dzisiaj sikalam, robilam testy wychodzily dwie krechy wiec je pakowalam.w pudeleczka i sprzedawalam jako prezenty na allegro[emoji23][emoji23][emoji23]

Mnie też przed moim pozytywem śniły się pozytywy :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

Mnie też przed moim pozytywem śniły się pozytywy :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
Zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji7] ja mam do.@ 4 dni a brzuch o dziwo boli tylko chwilami i to bardziej w pachwinach albo jajniki, piersi tez praktycznie nie bola a jesli juz to sutki i czasami swędza[emoji4] moesiac temu o tej porze zduchalam praktyczne tak zle sie czulam a teraz jest calkiem ok[emoji4] jak nie wyjdzie wiadomo, ze smutno będzie ale co robić...[emoji4]

Zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji7] ja mam do.@ 4 dni a brzuch o dziwo boli tylko chwilami i to bardziej w pachwinach albo jajniki, piersi tez praktycznie nie bola a jesli juz to sutki i czasami swędza[emoji4] moesiac temu o tej porze zduchalam praktyczne tak zle sie czulam a teraz jest calkiem ok[emoji4] jak nie wyjdzie wiadomo, ze smutno będzie ale co robić...[emoji4]

Testujesz jutro razem ze mną?

Witajcie. Jestem strasznie zła. Wczoraj test owulacyjny pozytywny ale bez przytulanek przedwczoraj też bez, dziś owulacja i też raczej nie będzie. Wszystko bez moje złe samopoczucie, jestem zła strasznie. Od kiedy rozpoczęliśmy starania to wszystko się wali, chyba naprawdę zrezygnuje. Skoro ze mną jest wszystko ok, wszytko działa u mnie jak w zegarku a mimo to nie mogę zajść to widocznie tak musi być :( ehh doła złapałam :(

reklama
Do góry