Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja tez chyba jutro albo w sobotę[emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja tez chyba jutro albo w sobotę[emoji4]
Mnie też przed moim pozytywem śniły się pozytywyMnie juz druga noc snily sie testy pozytywne[emoji4] dzisiaj sikalam, robilam testy wychodzily dwie krechy wiec je pakowalam.w pudeleczka i sprzedawalam jako prezenty na allegro[emoji23][emoji23][emoji23]
Zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji7] ja mam do.@ 4 dni a brzuch o dziwo boli tylko chwilami i to bardziej w pachwinach albo jajniki, piersi tez praktycznie nie bola a jesli juz to sutki i czasami swędza[emoji4] moesiac temu o tej porze zduchalam praktyczne tak zle sie czulam a teraz jest calkiem ok[emoji4] jak nie wyjdzie wiadomo, ze smutno będzie ale co robić...[emoji4]Mnie też przed moim pozytywem śniły się pozytywy
Zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji7] ja mam do.@ 4 dni a brzuch o dziwo boli tylko chwilami i to bardziej w pachwinach albo jajniki, piersi tez praktycznie nie bola a jesli juz to sutki i czasami swędza[emoji4] moesiac temu o tej porze zduchalam praktyczne tak zle sie czulam a teraz jest calkiem ok[emoji4] jak nie wyjdzie wiadomo, ze smutno będzie ale co robić...[emoji4]
Ciągle bije sie z myslami jutro czy niedziela[emoji4] jutro mam 22 dc i 10 dpo..Testujesz jutro razem ze mną?
Trzymam mocno kciuki i wysyłam ciążowe fluidy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]Widzę, że ekipa testujaca całkiem spora
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
OvarinA co bierzesz?
A Ty testujesz jutro?Widzę, że ekipa testujaca całkiem spora
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom