reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@ookatkaoo1993 bardzo Ci współczuję straty zwierza :(
W ogóle jak się czujesz? Jak ciąża? Mdłości, czy coś? ;)
A remont? Widziałam fotkę, że wygląda już całkiem nieźle! Jak psychicznie wytrzymujesz remont i męża? My tapetowalismy tylko jeden pokój, a już 3 dzień się do niego nie odzywam :D przy takim hardcore jak u Ciebie na bank byłyby trupy :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wiadomo kłócimy się o to ze za dużo i w pracy później i w domu robi. Ja wiem że się stara i chce to skończyć. On nie potrafi siedzieć na dupce. Męczy mnie to bo zero pomocy. Ale jakoś wytrzymuje. Muszę. Samo się nie zrobi. A już lepiej mdłości narazie odpuściły;)
Jutro wizyta u ginekologa i jakoś mam stracha. Znowu jutro ciężki dzień. 8 denstyst. 9-40 rozprawa spadkowa w sądzie i 11.30 ginekologa a później 3 klientki

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

@Dagaa11 Mnie cały czas brzuch boli jak na @. Mam nadzieję, że to zagnieżdżenie. Jeszcze chwila cierpliwości i sama będziesz testować, zobaczysz [emoji8][emoji256].

@O’Hara A propos badań, ja tam myślę, że lepiej zrobić i wiedzieć na czym się stoi. Chyba lepsza ta najgorsza prawda, niż niewiedza. I zawsze można odpowiednie leczenie dobrać, gdyby była potrzeba. Choć obstawiam, że u Was wszystko ok, tylko dotychczasowe okoliczności nie sprzyjały.

Ale zbadajcie się, nie ma co zwlekać.

@marta_usssek Jeszcze czekam na wyniki betki. Do 20 mają być [emoji849].

Wracam od gina. Pierwszy raz u niego byłam. Nie zbadał mnie, bo powiedział, że nie chce nic tam grzebać, żeby nie zepsuć. Kazał brać kwas foliowy, dał skierowanie na betkę i kazał przyjść po Świętach. Taka to wizyta była [emoji16].

reklama
Wracam od gina. Pierwszy raz u niego byłam. Nie zbadał mnie, bo powiedział, że nie chce nic tam grzebać, żeby nie zepsuć. Kazał brać kwas foliowy, dał skierowanie na betkę i kazał przyjść po Świętach. Taka to wizyta była [emoji16].

„Nie chce nic tam grzebać, żeby nie zepsuć” [emoji23][emoji23][emoji23] rozsądnie z jego strony, No to czekamy na ta betę No :)

Do góry