reklama
O'Hara
Fanka BB :)
@Dagaa11 Też ładne działania mieliście w tym cyklu [emoji256].
@AgaRS90 Piękny brzucho [emoji7].
@O’Hara Nie podłamuj się! Spróbujcie jeszcze z tym maratonem. My jesteśmy podobny przypadek wiekowy, może akurat zaskoczy [emoji846]. No i wyślij staruszka na te badania [emoji51].
@Biedronka0506 Wcześniej nie miliśmy tak, że każdego dnia i już od pierwszych dni płodnych. Zaczęliśmy w tym cyklu bez pozytywnego testu owu. Wcześniej czekałam na przynajmniej lekką krechę i wtedy tak co drugi dzień. Ale naczytałam się gdzieś, że najlepiej to codziennie.
No maratonik spróbujemy na 100% No mężu ma iść na te badania ale dzisiaj przeszło mi przez myśl po raz pierwszy pytanie, czy ja w ogóle chce tych badań?! Rezultaty mogą być różne, muszę być gotowa na wszystko i tak się właśnie zupełnie serio zastanawiam, czy ja tego chce? Czy mam na to neerwy? Czy może po prostu lepiej zostawić wszystko w spokoju i pogodzić się z niektórymi faktami [emoji846] taka refleksja okresowa [emoji846]
k_e
No właśnie nie zrobili mi konkretnych badań. Nie mam objawów oponowych, mam dobrać antybiotyk i jak dalej będzie tak to pójść do rodzinnego i on mi da skierowanie do neurologa Bo właśnie to nie jest ból taki nie dowiemy wytrzymania ale taki do przeżycia. Wiec to nie zapalenie opon. Lekarz mi zasugerował że to może od zęba i żebym poszła do dentysty jeszcze powinnam wyleczyć dobrze ten stan zapalny bo dalej mi się utrzymuje zaraz będzie miesiąc po wyrwaniu@k_e jak tam Twoje badania, wszystko Ok?
O'Hara
No właśnie nie zrobili mi konkretnych badań. Nie mam objawów oponowych, mam dobrać antybiotyk i jak dalej będzie tak to pójść do rodzinnego i on mi da skierowanie do neurologa Bo właśnie to nie jest ból taki nie dowiemy wytrzymania ale taki do przeżycia. Wiec to nie zapalenie opon. Lekarz mi zasugerował że to może od zęba i żebym poszła do dentysty jeszcze powinnam wyleczyć dobrze ten stan zapalny bo dalej mi się utrzymuje zaraz będzie miesiąc po wyrwaniu
A próbowałaś iść do innego dentysty, czy ciagle ten sam?
AgaRS90
Boziu współczuję takie samopoczucia przed samymi świętami masakra.No właśnie nie zrobili mi konkretnych badań. Nie mam objawów oponowych, mam dobrać antybiotyk i jak dalej będzie tak to pójść do rodzinnego i on mi da skierowanie do neurologa Bo właśnie to nie jest ból taki nie dowiemy wytrzymania ale taki do przeżycia. Wiec to nie zapalenie opon. Lekarz mi zasugerował że to może od zęba i żebym poszła do dentysty jeszcze powinnam wyleczyć dobrze ten stan zapalny bo dalej mi się utrzymuje zaraz będzie miesiąc po wyrwaniu
No koniecznie jeszcze doszukuj się źródła tego samopoczucia bo nie ms żartów
Jotka_
Jotka_
Ja ide na 18:30 =) wiec pewnie podziele Twoj stan, zwlaszcza ze po pracy na zakupy jeszczeJa z tego przejęcia świateczno testowego poszłam sobie do fryzjera i usypiam. Tak na mnie działa grzebanie we włosach. Odpręża i usypia. Ale odlot.
...marzenia mają wielką moc...
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Jotka_
Tez ciekawam.A próbowałaś iść do innego dentysty, czy ciagle ten sam?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
reklama
k_e
Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwanyA próbowałaś iść do innego dentysty, czy ciagle ten sam?