reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Beenka dzialania.ladne, ale a wynik trzeba jeszvze poczekac jakies 10.dni. czuje sie jakbym za 5 min miala dostac @. A mam 23 dc i jakies 9-10 dni do małpy... :(

reklama
@Dagaa11 Też ładne działania mieliście w tym cyklu [emoji256].

@AgaRS90 Piękny brzucho [emoji7].

@O’Hara Nie podłamuj się! Spróbujcie jeszcze z tym maratonem. My jesteśmy podobny przypadek wiekowy, może akurat zaskoczy [emoji846]. No i wyślij staruszka na te badania [emoji51].

@Biedronka0506 Wcześniej nie miliśmy tak, że każdego dnia i już od pierwszych dni płodnych. Zaczęliśmy w tym cyklu bez pozytywnego testu owu. Wcześniej czekałam na przynajmniej lekką krechę i wtedy tak co drugi dzień. Ale naczytałam się gdzieś, że najlepiej to codziennie.

No maratonik spróbujemy na 100% No mężu ma iść na te badania ale dzisiaj przeszło mi przez myśl po raz pierwszy pytanie, czy ja w ogóle chce tych badań?! Rezultaty mogą być różne, muszę być gotowa na wszystko i tak się właśnie zupełnie serio zastanawiam, czy ja tego chce? Czy mam na to neerwy? Czy może po prostu lepiej zostawić wszystko w spokoju i pogodzić się z niektórymi faktami [emoji846] taka refleksja okresowa [emoji846]

@k_e jak tam Twoje badania, wszystko Ok?
No właśnie nie zrobili mi konkretnych badań. Nie mam objawów oponowych, mam dobrać antybiotyk i jak dalej będzie tak to pójść do rodzinnego i on mi da skierowanie do neurologa :( Bo właśnie to nie jest ból taki nie dowiemy wytrzymania ale taki do przeżycia. Wiec to nie zapalenie opon. Lekarz mi zasugerował że to może od zęba i żebym poszła do dentysty jeszcze powinnam wyleczyć dobrze ten stan zapalny bo dalej mi się utrzymuje zaraz będzie miesiąc po wyrwaniu :(

No właśnie nie zrobili mi konkretnych badań. Nie mam objawów oponowych, mam dobrać antybiotyk i jak dalej będzie tak to pójść do rodzinnego i on mi da skierowanie do neurologa :( Bo właśnie to nie jest ból taki nie dowiemy wytrzymania ale taki do przeżycia. Wiec to nie zapalenie opon. Lekarz mi zasugerował że to może od zęba i żebym poszła do dentysty jeszcze powinnam wyleczyć dobrze ten stan zapalny bo dalej mi się utrzymuje zaraz będzie miesiąc po wyrwaniu :(

A próbowałaś iść do innego dentysty, czy ciagle ten sam?

Boziu współczuję takie samopoczucia przed samymi świętami masakra.
No koniecznie jeszcze doszukuj się źródła tego samopoczucia bo nie ms żartów

Bitte=)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
A próbowałaś iść do innego dentysty, czy ciagle ten sam?
Byłam ostatnio u innego, jak dzwoniłam to kazał mi przyjechać że z bólem przyjmie odrazu i jak zajechałem to była tak kolejka, ale zachodzie do gabinetu i mówię że dzwonilam że z bólem, a on że mnie przyjmie jak przyjmie wszystkich zapisanych pacjentów dopiero, to pojechałam do tej samej i wtedy się okazało że zostawiła mi resztki zęba... Dała mi jakiś płyn do płukania i kazała płukać ale nie działa muszę znów do niej jechać, i to który już raz... Dosyć mam normalnie :( Wcześniej rwalam górna 6 i dwa dni i zapomniałam że w ogóle ząb miałam rwany

Do góry