reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trzaskać haha tak jak mój chłop mówi będziemy jechać codziennie i się uda :D

Właśnie wygrzebałam w necie, ze są takie testy domowe na spermę. Jest jakiś podobno wyjeb*** Nazywa się SwimCount miałyście może z tym do czynienia? Co myślicie? Może by kupić staremu taki?! [emoji848][emoji848] nie wiem co o tym myśleć :)

Właśnie wygrzebałam w necie, ze są takie testy domowe na spermę. Jest jakiś podobno wyjeb*** Nazywa się SwimCount miałyście może z tym do czynienia? Co myślicie? Może by kupić staremu taki?! [emoji848][emoji848] nie wiem co o tym myśleć :)
Ale co ten test ma za zadanie? Bada nasienie czy jest plodne czy ruchliwosc plemjikow?

Dzięki dziewczyny :) obiecuje już być spokojna :) i się więcej nie stresować.
My byliśmy dziś oglądać mieszkanie do kupienia w stanie developerskim... 64 m. 3 pokoje. Fajne :D ale... Kuwa w salonie małe okno, a w oknie co??? Lampa!!!!!! No kto to wymyślił?? Przecież z pola w nocy będzie tak od tej lampy jarać że nie do wytrzymania.. lampa na równo i tak blisko okna że szok. Rodzice rezygnują z tego mieszkania i będą się pytać czy wyżej nie ma tego samego (wyżej już większe okna i ponad lampa!) . Winda tam jest, blok będą oddawać w styczniu więc wyższe piętro to nie problem (blok ma poziomy od 0 do 5) nawet z wózkiem bez problemu bo wchodzę do klatki i zaraz windą na każdy poziom mieszkalny. A też jakby się w tym bloku udało to fajnie bo oddają w styczniu, kwestia wykończenia trzy miesiące. I wprowadzamy się na swoje [emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
No widziałam, podobno ten pierwszy jest lepszy. Cena wysoka ale w sumie tyle samo wydalibyśmy na badanie w laboratorium.
Tyle, ze nie wiem na ile to jest wiarygodne :) na koniec chyba najrozsądniej będzie wysłać go do laboratorium i nie kombinować [emoji6]
Jeśli w laboratorium podobną cenę zapłacisz to pewnie że lepiej pójść do laboratorium niż jakieś testy. Testy niestety zawsze mogą się mylić, i jak jeszcze test na ciążę kosztuje 10zl a za betę zapłacisz 30+ to lepiej kupić test, ale w tym wypadku lepiej wybrać się do laboratorium bo 200+ to nie mala kwota :D

Do góry