B
bibiU
Gość
Trzaskać haha tak jak mój chłop mówi będziemy jechać codziennie i się udaCzyli można trzaskać jedno po drugim jednak! Uspokoiłam się
Co rok to prorok zazdroszczę płodności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzaskać haha tak jak mój chłop mówi będziemy jechać codziennie i się udaCzyli można trzaskać jedno po drugim jednak! Uspokoiłam się
Co rok to prorok zazdroszczę płodności
Trzaskać haha tak jak mój chłop mówi będziemy jechać codziennie i się uda
Ale co ten test ma za zadanie? Bada nasienie czy jest plodne czy ruchliwosc plemjikow?Właśnie wygrzebałam w necie, ze są takie testy domowe na spermę. Jest jakiś podobno wyjeb*** Nazywa się SwimCount miałyście może z tym do czynienia? Co myślicie? Może by kupić staremu taki?! [emoji848][emoji848] nie wiem co o tym myśleć
Ale co ten test ma za zadanie? Bada nasienie czy jest plodne czy ruchliwosc plemjikow?
Kurka ale cena tez fajna 8lTak, podobno bada ilość i jakość plemników Link do: Test SwimCount na płodność dla mężczyzn x 1sztuka
A ten widzialasTak, podobno bada ilość i jakość plemników Link do: Test SwimCount na płodność dla mężczyzn x 1sztuka
Jeśli w laboratorium podobną cenę zapłacisz to pewnie że lepiej pójść do laboratorium niż jakieś testy. Testy niestety zawsze mogą się mylić, i jak jeszcze test na ciążę kosztuje 10zl a za betę zapłacisz 30+ to lepiej kupić test, ale w tym wypadku lepiej wybrać się do laboratorium bo 200+ to nie mala kwotaNo widziałam, podobno ten pierwszy jest lepszy. Cena wysoka ale w sumie tyle samo wydalibyśmy na badanie w laboratorium.
Tyle, ze nie wiem na ile to jest wiarygodne na koniec chyba najrozsądniej będzie wysłać go do laboratorium i nie kombinować [emoji6]