reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jeju dziewczy y chyba cos sie dzieje mam taki okropnie bolesny skurcz podbrzsza. =( boziu boziu @idzie na 100% wczesniej bedzie ....

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Tak tak ja w niedzielę też tak się chwilę czułam jakby @ zaraz miała przyjść o tydzień wcześniej [emoji23][emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Słuchajcie,młody mi właśnie mówi że go głowa boli ... Dałam mu paracetamol. Mnie też głową boli a może to jakiś wirus, albo grypa, ja gorączkuje on też rozpalony, ale żadnych innych dolegliwości jak na grupę nie mamy. No kurcze jak się dzieje to się dzieje wszystko na raz

Słuchajcie,młody mi właśnie mówi że go głowa boli ... Dałam mu paracetamol. Mnie też głową boli a może to jakiś wirus, albo grypa, ja gorączkuje on też rozpalony, ale żadnych innych dolegliwości jak na grupę nie mamy. No kurcze jak się dzieje to się dzieje wszystko na raz
Wirusów teraz od groma. Raz śnieg, raz temperatura po 10 stopni... Ciężko czegoś nie złapać..

ckaiyx8d63pd6voi.png

Tak duży i kochany[emoji5]
...jak pisałam wcześniej staramy się prawie 2 lata w życiu bym nie pomysala ze tyle zejdzie :( a wy ile się staracie dziewczyny?
To fakt, w dzisiejszych czasach to jest ogromny problem.
Mnie ma szczęście aktualnie nie dotyczy bo udało się za 1 razem, ale mam wiele znajomych par, które miesiącami czy latami się starają o dzieciątko i nie ma :(
Są też pary, które z 1 dzieckiem szybko zaszły w ciążę, a potem przy 2 się problem pojawia.
Jest to bardzo przykre, ja to jak widzę moja dobra przyjaciółkę od serca co już z 4 lata się stara to płakać mi się chce..
No ale, trzeba wierzyć, zw będzie dobrze [emoji173]

reklama
Wirusów teraz od groma. Raz śnieg, raz temperatura po 10 stopni... Ciężko czegoś nie złapać..

ckaiyx8d63pd6voi.png
No właśnie. Ja że swoim bólem głowy poczekam do niedzieli jak nie przejdzie do niedzieli ani się nie zmniejszy ból, pojadę w niedzielę na nocną i świąteczną opiekę tam szybciej dostanę pomoc. Bo moja lekarka to jest jakaś walnięta uznała że to zatoki i nawet mnie nie zbadała tylko przepisała do świństwo. Ale jak młodego też boli głowa to może tylko jakiś wirus. Daj boże aby to się okazało że to tylko wirus. Już się naczytałam i bólach głowy i chorobach z tym związanych ze się wystraszyłam

Do góry