reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie. Umieram od kilku dni, dziś byłam u lekarza i uznała że to zatoki (głowa boli mnie mocno od trzech dni) dała silne antybiotyki,zakaz brania ich w ciąży, muszę odpuścić ten cykl :( :( :( Ale boję się bardzo,głowa strasznie boli, oby to na pewno tylko zatoki były.... Jestem załamana :( Nawet nie mogę się teraz starać o dzidzię :( :( :(
Współczuję[emoji26] zatoki naprawde sa wredne...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie. Umieram od kilku dni, dziś byłam u lekarza i uznała że to zatoki (głowa boli mnie mocno od trzech dni) dała silne antybiotyki,zakaz brania ich w ciąży, muszę odpuścić ten cykl :( :( :( Ale boję się bardzo,głowa strasznie boli, oby to na pewno tylko zatoki były.... Jestem załamana :( Nawet nie mogę się teraz starać o dzidzię :( :( :(
W tamtym roku cierpialam ponad 3 tyg. Nie zazdroszcze Ci. Kuruj sie.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

I też cię tak mocno głową bolała, z przodu i z tyłu? :( ja kiedyś miałam zatoki i głowa mnie nie bolała. Pierwszy raz tak mam.

Ja miałam raz w życiu chore zatoki, głowa mnie bolała i cała twarz, do tego stopnia, że zaczęłam się modlić... a normalnie tego nie robię. Myślałam, że umieram. Po dwóch dniach brania antybiotyku ból przeszedł. Zostałam z zielonym glutem tylko [emoji23].

Mnie przy zatokach zawsze glowa bolala przy pochylaniu i zmianie temperatury...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To mnie pociesza bo myślałam że to coś gorszego. Chyba mnie w niedzielę przewiało, i teraz wyszły zatoki i kark mnie boli, ale nie jest sztywny tylko boli jak ruszam głową, nie wzięłam szalika tylko kurtkę zarzucilam i tak szybko wyszłam z domu aby tylko do samochodu, bo przecież to tylko chwila :( no i się doigrałam

reklama
Ja biore caly czas. Tzn jak test owu wyjdzie pozytywny to za 3 dni zaczybam brac duphaston i biore przez 10 dni. A kazal ci lekarz brac? Co w ogolw u lekarza? Nie umiem sie dokopac do postow bo w pracy siedze
Poszłam do lekarza z tymi pozytywnymi testami No i zrobił monitoring .
W prawym i lewym jajniku pecherzyki ale bardzo malutkie , zapewne nie zdolne do pęknięcia .
Przepisał duphaston i jutro mam tsh zrobić .
Na karcie wpisał niepłodność związana z brakiem jajeczkowania :( strasznie sie zmartwiłam .
Dzis mam 17dc a mówił żebym zaczęła od 16 Dc go brać . Zapomniałam go zapytać czy moge od dzisiaj. I nie wiem co robic. Chyba wezmę dzis 1 tabletkę .

Do góry