reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A tak w ogole to sie pochwalę. Jutro na 15 na rozmowę o pracę jadę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Super [emoji7] będę mocno trzymać kciuki [emoji8][emoji8]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Super [emoji7] będę mocno trzymać kciuki [emoji8][emoji8]

ckaiyx8d63pd6voi.png
A ja bardzo mocno nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Mam nadzieje że wszystko potoczy się na tyle szybko że w przyszłym tygodniu pojadę do obecnej firmy podpisać rozwiązanie umowy. Tylko ten ostatni raz na ten zakichany magazyn pojade. Boze ale się będę cieszyc. Szkoda tylko tej mojej karty rabatowej będzie ale zdrowie psychiczne przed kolejnymi starankami jest najwazniejsze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

A ja bardzo mocno nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Mam nadzieje że wszystko potoczy się na tyle szybko że w przyszłym tygodniu pojadę do obecnej firmy podpisać rozwiązanie umowy. Tylko ten ostatni raz na ten zakichany magazyn pojade. Boze ale się będę cieszyc. Szkoda tylko tej mojej karty rabatowej będzie ale zdrowie psychiczne przed kolejnymi starankami jest najwazniejsze.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jasne, że zdrowie najważniejsze :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ktora z Was brała ten duphaston jeszcze ?
@Dagaa11 moje pozytywne testy owu wskazują , ze jajeczka sa ale jajeczka sa za małe i nie pękają . :(
Ja biore caly czas. Tzn jak test owu wyjdzie pozytywny to za 3 dni zaczybam brac duphaston i biore przez 10 dni. A kazal ci lekarz brac? Co w ogolw u lekarza? Nie umiem sie dokopac do postow bo w pracy siedze

I zapadla glucha cisza...jedne sprzątają, inne pieką a jeszcze inne molestuja biednych chłopów[emoji23] Wszystkie szykowne i pracowite[emoji13]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie. Umieram od kilku dni, dziś byłam u lekarza i uznała że to zatoki (głowa boli mnie mocno od trzech dni) dała silne antybiotyki,zakaz brania ich w ciąży, muszę odpuścić ten cykl :( :( :( Ale boję się bardzo,głowa strasznie boli, oby to na pewno tylko zatoki były.... Jestem załamana :( Nawet nie mogę się teraz starać o dzidzię :( :( :(

reklama
Do góry