reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć. Wiem coś o tym. My właśnie wczoraj kupiliśmy zmywarkę mimo ze tylko z mezem mieszkam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas rodzina 2+1. Młody i tak głównie w przedszkolu je ale i tak tony garów. Zmywarkę mam od maja i już nie wyobrażam sobie życia bez niej. Fakt faktem tylko 45. Ale jak będziemy mieć już swoje M4 to chcemy kupić 60. Bo teraz np garnków nie włożę za dużo do zmywarki i czasem dwa mycia dziennie idą.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

On sam mial lamiacy sie glos wczoraj i byl taki cichy jak ryczalam przed zabiegiem. Przezywa to na swoj sposób ale na zewnatrz tego nie okazuje za bardzo. W sobote wieczorem mial silne zawroty glowy i nudnosci i wiem że to bylo jego odrragowanie na stratę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
No ja pamietaj jak mnie po zabiegu przewiezli do sali, gdzie czekal moj Michał. Ja juz nie plakalam, bo juz mi bylo wszystko jedno a on wtedy sie rozkleił i płakał... wtedy powiedzial, ze jak mnie zobaczyl w tym stanie to dopiero doszla do niego ta strara. Ciezki czas był..

Witajcie Dziewczyny :) Czytałam Was już trochę, postanowiłam tez sie zalogować. Czy moge tez sie dołączyć? Staramy sie z mężem ok 1.5 roku o dzidziusia, ale jak na razie bez skutecznie. Miałam wysoką prolaktyne, zbitą obecnie lekami, reszta w normie teraz, poderzenie PCOS, biorę Ovarin juz 3 cykle, unormowalo sie teraz troche cykl, ale dzidzi brak. Czekam teraz na HSG 19.12, wiec cykl na straty, zobaczymy co będzie po.
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam na dobry dzień :)

Witajcie Dziewczyny :) Czytałam Was już trochę, postanowiłam tez sie zalogować. Czy moge tez sie dołączyć? Staramy sie z mężem ok 1.5 roku o dzidziusia, ale jak na razie bez skutecznie. Miałam wysoką prolaktyne, zbitą obecnie lekami, reszta w normie teraz, poderzenie PCOS, biorę Ovarin juz 3 cykle, unormowalo sie teraz troche cykl, ale dzidzi brak. Czekam teraz na HSG 19.12, wiec cykl na straty, zobaczymy co będzie po.
Witamy kolejną staraczkę w naszym gronie :)
Trzymam mocno kciuki żebyś szybko zobaczyła upragnione dwie kreski :* najwazniejsze że są badania i wprowadzone leczenie :*
też kiedy miałam problemy z prolaktyna, niestety leki jej nie obniżały a potem sama z siebie spadła i od tej pory tj jakieś 5 lat jest spokój :)

Dziękuję @KatiNails :) Nie mam za bardzo z kim pogadać o swoich problemach. A tam zawsze raźniej jest. Tylko jakoś tak smutno mi jest, bo zaraz koniec roku. Dzieci w rodzinie mamy pełno, jestesmy ze sobą bardzo długo i ciągle pytania : "Dlaczego Wy NUE CHCECIE mieć dzieci" Każdy wie lepiej, a mi nawet gadać sie nie chcę :(

Dziękuję @KatiNails :) Nie mam za bardzo z kim pogadać o swoich problemach. A tam zawsze raźniej jest. Tylko jakoś tak smutno mi jest, bo zaraz koniec roku. Dzieci w rodzinie mamy pełno, jestesmy ze sobą bardzo długo i ciągle pytania : "Dlaczego Wy NUE CHCECIE mieć dzieci" Każdy wie lepiej, a mi nawet gadać sie nie chcę :(
Bo ludziom się wydaje że to tak łatwo w ciążę zajść... A to nie tak do końca. Z synem miałam nieudanych 12cs... Także ten... Teraz dopiero 3cs więc podejrzewam że to jeszcze chwilę potrwa

reklama

A czy badalas sobie tsh?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry