reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie :) czekam aż mi się ta @ skończy :) A później wizyta u lekarza, choć myślę że i tak się nie uda w tym cyklu, ale i tak spróbujemy bo może jednak ;) jak mam 21.12 to najpierw spytam lekarza czy wgl możemy się przytulać, ovu 23 mniej więcej, gorzej jak powie że nie :( No nic muszę czekać...i czekać :) no i muszę powiedzieć lekarzowi żeby mi zrobił resztę badań, i tak zanim zrobię, zanim wyniki,to trochę sobie poczekam, więc niech już zleci mi zrobienie jakiś badań :)

reklama
Witam się z rana w 19 DC :) 7 dpo, 8 dni do terminu @ :)
Życzę Wam spokojnej niedzieli dziewczynki :*
Mój Aleks idzie dziś na te urodziny do córki sąsiadki :)
@Kasienka3b i jak jak ? Testowałaś??? Niech się coś ruszy z tymi pozytywnymi testami :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z rana [emoji16]
Ja już na studiach - dzisiaj w zastępstwie posłali dziewczynę, która chyba jest młodsza ode mnie [emoji23] a ja to jestem na początku drogi (mam 25lat) więc to nie lada wyczyn, żebym starsza była od kogoś a tym bardziej odwykładowcy na uczelni[emoji23] mina moich koleżanek 50+ bezcenna [emoji23]
Na szczęście dzisiaj już kończę [emoji16]
Miłego dnia Wam życzę [emoji16]

Kasiu czekamy na wieści [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też :) a gdzie Cie te plecy bolą? bo mniE między łopatkami ale pewnie obje nawiedzone jesteśmy [emoji14] haha
Mnie w krzyżu.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Ja pierd*lę. Kazali mi przyjechać na 14/15 bo na oddziale wolnych łóżek nie ma. Pacjentki z wczorajszych zabiegow są niby zbyt slabe jeszcze.ale po 14 zaczną wychodzić. No spoko. Tylko nie moge nic hesc ani pic a tak bardzo mnie suszy :-/ jeszcze na IP pelno rodzacych sie dzisiah przewijalo z wielkimi brzuchami.....takie mam przeczucie ze to nigdy mnie juz nie czeka :-(...

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja pierd*lę. Kazali mi przyjechać na 14/15 bo na oddziale wolnych łóżek nie ma. Pacjentki z wczorajszych zabiegow są niby zbyt slabe jeszcze.ale po 14 zaczną wychodzić. No spoko. Tylko nie moge nic hesc ani pic a tak bardzo mnie suszy :-/ jeszcze na IP pelno rodzacych sie dzisiah przewijalo z wielkimi brzuchami.....takie mam przeczucie ze to nigdy mnie juz nie czeka :-(...

f2wlk6nllyt56xuu.png
To chu... jak mozna byc tak bezdusznym i tak traktowac kobiete, ktora jest w takiej sytuacji.. ja prl. :/[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Do góry