reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja za to szampana nie lubie,zawsze tylko symbolicznie lyczka :) a zawsze takie slodkie male procenty to lubie, bo np wodki czy drinka jak sie kilka lat temu strulam to juz nigdy do ust nie wzielam i pewnie nie wezme, wstret do wodki mi sie zrobil,nawet na weselach czy innych imprezach wszyscy pija wodke a ja winko ;)
Ja z win to kokosowe canelli lubię - o tu muszę się przyznać :D :D Ale też rzadko piję bo mam słabą głowę do picia :D Na drugi dzień umieram,nie warto xD Kilka lat temu na weselu strułam się bimbrem xD To była masakra i 3 dyniowy kac, od tamtej pory wódki a tymbardziej bimbru nie miałam w ustach :D Wino owszem ale też na jakiaś specjalną okazję bo jak pisałam wyżej mam słabą głowę do alko :D

Ooo moj zawsze mnie do nowej Zelandii ciagnal bo mu sie tam podoba, a ja mowie no jo jeszcze mnie tam nie bylo ;)

No mój powiedział, ze nigdy w życiu nie wsiądzie do samolotu tak wiec o podróżach mogę zapomnieć. Powiem zreszta szczerze, ze nawet mnie jakoś specjalnie nie ciągnie do podróżowania. Google earth mi wystarcza ;)

No mój powiedział, ze nigdy w życiu nie wsiądzie do samolotu tak wiec o podróżach mogę zapomnieć. Powiem zreszta szczerze, ze nawet mnie jakoś specjalnie nie ciągnie do podróżowania. Google earth mi wystarcza ;)
Powiem Ci,ze ja tez nienawidze samolotow, lecialam kilkanascie razy ale zawsze strasznie przezywam, wole juz do PL 2 dni samochodem jechac niz 2 godz samolotem.

Ja z win to kokosowe canelli lubię - o tu muszę się przyznać :D :D Ale też rzadko piję bo mam słabą głowę do picia :D Na drugi dzień umieram,nie warto xD Kilka lat temu na weselu strułam się bimbrem xD To była masakra i 3 dyniowy kac, od tamtej pory wódki a tymbardziej bimbru nie miałam w ustach :D Wino owszem ale też na jakiaś specjalną okazję bo jak pisałam wyżej mam słabą głowę do alko :D
Ja kiedys mialam mocniejszą głowę do alko, chociaż nigdy nie przesadzalam. - no dobra,raz, jak mialam 17 lat i bylam na weselu ciotki to wypilam kieliszek szampana i popilam to kawą a po tym jakąś zupą, i ta zabójcza mieszanka mnie do rozmowy z koblem doprowadzila xD a rak to jak byla okazja to albo jakies winko albo maksymalnie 2 piwka i to slabe smakowe bo tego zwyklego piwa nie lubię xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Powiem Ci,ze ja tez nienawidze samolotow, lecialam kilkanascie razy ale zawsze strasznie przezywam, wole juz do PL 2 dni samochodem jechac niz 2 godz samolotem.
Raz leciałam samolotem i nigdy więcej nie zamierzam leciec. Niby niecale 2 h lotu, ale mdlosci przez caly czas trwania lotu nie zapomnę nigdy. Dlatego z Londynu wracalismy prawie dobę autobusem. Nie dalo sie mnie na ponowny lot namówić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A co do podrozowania to tez mnie jakos nie ciagnie, moi chlopacy zawsze cos planuja a ja,ze teraz to wszedzie strach bo co chwile jakies zamachy terrorystyczne itp, ;) a moj maly to ostatnio plakal jak mowilismy ze do Pl jedziemy na wakacje, bo wszyscy w klasie to na Majorke albo gdzies a my do Polski i do Polski ;)

Agus widze,ze mimo odejscia caly czas nas obserwujesz? ;) i mam nadzieje ze fluidy przesylasz ;) i trzymasz kciuki za nasze kreseczki;)
a na ciazowe forum sie juz zapisalas czy z nami zostajesz? i jak sie czujesz wogole?
Tak jak obiecałam jestem cały czas i trzymam kciuki :) ciekawi mnie co u Was, fluidy oczywiscie przesyłam [emoji173]
Ola przyszła do nasi tak czułam że to będzie to i proszę - a za nia chyba z 2 czy 3 testy pozytywne ! Lipcowki ruszyły pełna gęba [emoji7]
Jestem w czerwcowkach też :)
Ja mam termin na 21.06 ale owu bardzo późno więc myślę że nowy termin będzie po usg późniejszy więc nie wiem w sumie, ale tam też są super dziewczyny się zżyłam z nimi więc chyba tam zostanę.
Dużo mam tam jest więc fajnie o wszystko mogę spytać jako pierworódka, dziewczyny bardzo pomocne :))

Trzymam nadal kciuki i kibicuje bardzo [emoji173] do tego czekam na wizytę żeby już zobaczyć tego ktosia bo jeszcze mi nie było dane :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry