reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja mam te dwie aplikacje i obie pokazują tak samo
1509795986-bd81abac79714d23-aaaaaa.png

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zgadza się mam też te dwie apki :) i jest identyko :)

A ja pozdrawiam spacernie, mam nadzieje ze już za rok będę tedy chodzić w doborowym towarzystwie, bezzębnego, łysego i śliniącego się człowieczka [emoji6]
1509798027-0a519bc1627a69ee-aaaaaa.jpeg
Mi to ślinka cieknie jak widze takie krajobrazy. Łazic po gorach nie lubię ale takie widoki....cud miód i orzeszki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Witam sie!
A co tu od rana taka awantura, laski wyluzujcie, weekend mamy :) jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil i ile ludzi tyle zdan i opini, spokoj mi tu na pokladzie ma byc!!!

Ola - gratuluje tluscioszkow i zazdroszcze, mialas napisac gdzie taki fajny tescik mozna kupic ;)
Witam nowo kolezanke ;)
OHara jak ty pieknie mieszkasz ;)
A ja dzis ledwo sie z wyra zwleklam, wczoraj przesadzilam z zapijaniem smutkow i @ i dzis byl kac gigant ale juz dochodze do siebie ;)
A pozatym dzis 3 dzien @ wiec zaczynam znowu brac Clo przez piec dni ale juz nie wierze ze zadziala :(
Milego dzionka laski ide chate odgruzowywac pa pa

reklama
Ja też mam tą aplikacje FLO :D Innej nie ma sensu chyba ściągać skoro piszecie że wam i flo i inna tak samo wskazują :D

Do góry