Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to to! Winko najlepszeWinka sie napij, ja wlasnie to robie
Ja osobiacie uzywam biotebal w tabletkach, do tego odzywka do paznokci Pirolam dostepna w aptekach i sobie chwaleDaga jestes farmaceutka ztego co pamietam, polec cos na lamiace paznokcie, strasznie mi ostatnio leca ;(
[emoji48] [emoji48] [emoji48]Noo to my dwie sie bedziemy smazyc w kotlach piekielnych nie dosc, ze ciaze planuja bez slubu, to dzieci z poprzednich zwiazkow maja, grzesznice jedne!!
A ten biotebal to jest z bambusem? bo jakis taki mialam i uczulenie straszne po nim cale cialo straszne swedzenie.Tak, tylko ze ja w Uk mieszkam a tu inne specyfiki, w maju w Pl bede to moze wtedy sie zaopatrze.
Daga jestes farmaceutka ztego co pamietam, polec cos na lamiace paznokcie, strasznie mi ostatnio leca ;(
O to to! Winko najlepsze
I niech Ci będzie na zdrowie! :-) korzystaj z winka bo za miesiąc już nie będziesz mogła :-)Od godziny chleje to wińsko tylko nie wiem czy to mi dobrze wpłynie na ovulejszyn, która nastąpi za 3-4 dni! Niby sam gin doradzał, by nie popadać w paranoje ale sama już nie wiem! Tak czy siak se wypiłam 3 kieliszki