reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale już masz dziecko wiec się nie liczy. Zostanę stara bezdzietna dewota jak znam życie.
Nie zostaniesz dewotą. Wróżę Ci dwie ciaze jedna po drugiej w odstępie maksymalnie dwóch lat albp ciaza blizniacza z parką szczesliwie donoszona bez wielszych problemow :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ale nad tym możesz zapanować :) a z zaciazeniem nie tak łatwo, poza tym niebawem tez będziesz żoną :)
Jeszcze 9 i pol miesiąca do ślubu. Jasna cholera niech już będzie ten dzien. Szczerze? To nie sądzilam że dożyję dnia w którym ktoś mi się oświadczy a tym bardziej ślubu.
Moze po prostu maliszek czeka aż będzie ślub żeby w brzuchu się znaleźć....daję sobie czas do ślubu właśnie, jak do wrzesnia przyszlego roku nie ujrzę dwoch kresek na teście to zawieszę starania na jakiś czas.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jesli moje wróżby okażą się skuteczne to wisisz mi koszyk malin w wakacje hehe. Uwielbiam maliny. Biala czekolada pitna z malinami w mojej ulubionej kawiarni mniam!

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Załatwione! Osobiście Ci je dostarczę, nie wiem jak i nie wiem kiedy ale Ci dostarczę! :)
A ja ze Szczecina także do Poznania nie aż tak daleko także szykuj się ;)

reklama
Do góry