monia36
Fanka BB :)
Oj, przykro mi ;(Pozamaciczną. Jajowodu się nie udało uratować bo zbagatelizowałam problem.
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, przykro mi ;(Pozamaciczną. Jajowodu się nie udało uratować bo zbagatelizowałam problem.
...marzenia mają wielką moc...
No no no nie rozpedzaj sie!!! najstarsza to ja tu jestemJa to chyba tutaj jedyna jestem, co żadnego dziecka nie ma i nigdy nawet nie zaszłam w ciaze i stara jestem [emoji17]
No no no nie rozpedzaj sie!!! najstarsza to ja tu jestem
Nie zostaniesz!!!! Wbij se to do glowkiAle już masz dziecko wiec się nie liczy. Zostanę stara bezdzietna dewota jak znam życie.
Było minęło, ale ciężej o dziecko. I jeszcze jak człowiek do tej pory nie wczuwał się w owulacje i tego typu rzeczy to ciężko mi stwierdzić na 100 % kiedy ją mam i z którego jajnika bo czasami kują mnie obydwie strony.Oj, przykro mi ;(
No kochana co Ci już pisałam, popraw koronę i zasuwaj dalej, bo ty silna baba jesteś.Ale już masz dziecko wiec się nie liczy. Zostanę stara bezdzietna dewota jak znam życie.
Może najstarsza, ale za to jaka szprycha [emoji7]Moze tu mnie lepiej ujrzycie z synusiem Szymusiem "Shrek"
Nie zostaniesz!!!! Wbij se to do glowki
Ja to chyba tutaj jedyna jestem, co żadnego dziecka nie ma i nigdy nawet nie zaszłam w ciaze i stara jestem [emoji17]
Bardzo ładne :-)Moze tu mnie lepiej ujrzycie z synusiem Szymusiem "Shrek"