ZwariowanaSol
Fanka BB :)
A ja przestaję nadążać z czytaniem tych gaduł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potraktuje to jako komplementA ja przestaję nadążać z czytaniem tych gaduł
A teraz sie pochwalcie dziewczyny ile zaciążonych tutaj mamy? przyznam sie, ze nie obswrwowalam tego watku, @monia36 mnie tu dzisiaj zagonila. Bylam.na staraczkach 2018, choc caly czas chcialam.zajsc w 2017,tylko cyferki mi sie pomyliły
Ludzie mają różne plany życiowe. Ja np planowalam zacząć starania najwcześniej po ślubie, ale moje problemy dowcipne wszystlo zmienily.Ja tez najpierw sie zapisalam na tamten watek bo myslalam ze to sa starania o dziecko ktore urodzi sie w 2018, ale my zamotane nie pomyslalabym,ze ktos zaklada watek rok przed staraniami
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo, a wyro będzie głośno skrzypiało :-)Hej dziewczyny wracam do gry od soboty maż wraca do Polski i będzie się dzialo[emoji846]
Trzymam kciuki !Hej dziewczyny wracam do gry od soboty maż wraca do Polski i będzie się dzialo[emoji846]
Ja znam. Kumpela z pracy miala niby okres do chyba 3 msca ciąży, a testy za każdym razem jej negatywne wychodzily! Szla do ginekologa się przebadac bo ponad rok sie starali o dziecko i hciala jakies skoerowania na badania a tu dupa! Ciąża i to byla koncowka 3 miesiaca czy nawet 4 (okresy dosc nieregularne). I teraz jej okresowa córka ma prawie 9 lat.Ej, a czy któraś z was zna takie przypadki, ze @ się pojawiła (ale mam na myśli naprawdę @, taką jesień średniowiecza a nie jakieś tam plamienia) a później się okazywało, ze to i tak ciąża?
Ja na przykład mam teraz tak, dopiero po @, 7 dzień cyklu a ja mam mnóstwo objawów ciążowych [emoji23][emoji23] czy to się jeszcze nadaje do psychologa, czy juz raczej psychiatra i oddział zamknięty? [emoji6][emoji23]