reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak to już mamy a szczególnie te które dłużej działają. Jezu dopiero 21 dc sie kończy :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No, a ty jeszcze na zwolnieniu to pewnie się dłuży. Ja to już wole do pracy chodzić, przynajmniej mam głowę zajęta ;)

reklama
No, a ty jeszcze na zwolnieniu to pewnie się dłuży. Ja to już wole do pracy chodzić, przynajmniej mam głowę zajęta ;)
Powiem Ci że w sumie tez wolalabym z jednej strony byc w pracy bo bym tyle nie myślala czy coś, ale z drugiej strony jeśli coś jest na rzeczy to niech dobrze się zagnieździ i to wolne wykorzystuje głównie po to żeby odpoczywać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Najgorzej jest jak się myśli za dużo :)

Mnie dalej jajnik boli :/ nie wiem jak to czytać :( Jak do jutra nie przestanie to pójdę do GP bo to już tydzień a ja ledwo chodzę bo ból mi na nogę promieniuje :( Bo że piersi bolą to mam już gdzieś :( Chyba to nie będzie ten cykl :/

Nie ze calkowicie..ale patrzec na pore np. I co to dokladnie jest.. Z czego zrobione ..zarowno słodycze jak i napoje typu cola dziaja podobnie

Ja codzien cos slodkiego jem bo kocham takze wystarczy umiar i to rownowazyc . jesc warzywa i owoce :)

Pozatym wierze ze 'zdrowa' dieta ( nie mam na mysli diety glodowki i popadanie w paranoje) mozemy wiele zdzialac nim bedziemy sięgać po "prochy" Lili sie pewnie ze Mna zgodzi:)
Dokładnie[emoji4] zeby schudnąć trzeba jesc bo to tez napędza nasz metabolizm, jeden miesiac na glupiej glodowej diecie malo, ze gwarantuje nam efekt jojo to jeszcze potrafi rozwalić gospodarkę hormonalną na długie miesiące!!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie[emoji4] zeby schudnąć trzeba jesc bo to tez napędza nasz metabolizm, jeden miesiac na glupiej glodowej diecie malo, ze gwarantuje nam efekt jojo to jeszcze potrafi rozwalić gospodarkę hormonalną na długie miesiące!!!!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego jem normalnie, tylko pilnuje godzin 4posilki dziennie.

Polecam obejrzeć program Katarzyny Bosackiej "Wiem co jem" :-) dzieki temu sama zaczelam etykiety na produktach czytać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
No i jak to mowia dopoki nie ma @ jest nadzieja, ale @ wlasnie do mnie przylazla po raz kolejny ;( nastepny cykl stracony :(

reklama
Do góry