reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
o dziewczyny widzę że nareszcie jakieś dwie kreseczki widzimy, może zła passa będzie przerwana:-) :):-) :):-) :) Edzia czekamy na wyniki, na pewno sie udało:biggrin2::biggrin2:
u mnie dni płodne trwają, śluz jest gesty, test owulacyjny wczoraj zrobiony druga kreska trochę słabsza, owulacja niby w środę więc dzisiaj ostatni dzień staranek i znowu trzeba czekać :no2::no2::no2: a ten czas tak wolno leci

Elodia no to oby to szczęście teraz dopisalo!!!
Z M mamy zamiar sie fajnie bawic:p
A co do tej twojej znajomej.to juz nawet nie brak wyczucia a zwykle chamstwo..trzymaj sie Z dala od takich dwulicowcow brrr
Ja postawiłam na wartosc i dobrze mi z tym:))))

Zaczarowana robiłaś bete??
Bety nie robiłam byłam u gina kazał czekać do 1 jak się nie zmieni to w poniedziałek na badania mnie wyśle podobno coś jest z prawym jajnikiem a owulacji mialam z lewego caly czas podczas stymulacji czyli nasze szanse ci raz bardziej spadają

Zrobiłam test i nic. Więc czekam na @. Jak się nie ruszy nic do piątku to robię jeszcze jeden.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje może zła passa zostanie przerwana
No oby oby bo mało ostatnio kreseczek u nas.... Ja przy moim rozregulwaniu organizmu (prawie 7 lat pracy na 3 zmiany) jestem świadoma tego że jeszcze mogę trochę poczekać. Chociaż z drugiwj strony jak niektore dziewczyny przy takiej pracy jak ja, zachodzą w ciążę dość szybko.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry