mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje49dc zrobiłam test...Zobacz załącznik 823574
49dc zrobiłam test...Zobacz załącznik 823574
Bety nie robiłam byłam u gina kazał czekać do 1 jak się nie zmieni to w poniedziałek na badania mnie wyśle podobno coś jest z prawym jajnikiem a owulacji mialam z lewego caly czas podczas stymulacji czyli nasze szanse ci raz bardziej spadająElodia no to oby to szczęście teraz dopisalo!!!
Z M mamy zamiar sie fajnie bawic
A co do tej twojej znajomej.to juz nawet nie brak wyczucia a zwykle chamstwo..trzymaj sie Z dala od takich dwulicowcow brrr
Ja postawiłam na wartosc i dobrze mi z tym)))
Zaczarowana robiłaś bete??
Gratulacje może zła passa zostanie przerwana49dc zrobiłam test...Zobacz załącznik 823574
No oby oby bo mało ostatnio kreseczek u nas.... Ja przy moim rozregulwaniu organizmu (prawie 7 lat pracy na 3 zmiany) jestem świadoma tego że jeszcze mogę trochę poczekać. Chociaż z drugiwj strony jak niektore dziewczyny przy takiej pracy jak ja, zachodzą w ciążę dość szybko.....Gratulacje może zła passa zostanie przerwana