reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde fala negatywów... :( cos nie halo ten miesiąc. Ale póki @ nie ma jest nadzieja.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Miesiac sie jeszcze nie skonczył ;) jeszcze 11 dni wszystko moze sie zdazyc, umnie dopiero 19 dzien cyklu

,

okjhgkjhgfgnnń kl,l,0/0 <---------- Moj 2 letni tomuś pozdrawia:* ale koncowke ujął fajnie 0/0 hehehe

reklama
Cześć dziewuszki, pytanie mam bo mnie nurtuje. odpuscilam w tym miesiacu ze wszystkim kochamy sie kiedy mamy ochote nie kupuje testow az do miesiaczki nie czytam forów nie wchodze do was (przepraszam) ALE TAK SIE NIE DA!

Owszem. Ja dobie niby mówię że w tym miesiącu nie myślę nic o ciąży o testach o tym kiedy będzie owu itd ale zawsze się jakaś myśl przewinie typu ciekawe kiedy się uda dziecka dorobić itp a pytająca wiecznie Laura o to kiedy bedzie dziecko mi no cóż, nie ułatwia zadania

W tym miesiącu faktycznie słabo z pozytywami ale w październiku na pewno będzie na odwrót :)
Pozdrawiam z domku. L4 mam do niedzieli (miałam mieć pracującą na nockę hehe). A tak to do pracy we wtorek na nockę dopiero idę :)))

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja zalapalam pierwsze mdlosci, nasilaja sie codziennie. Niestety nie tylko z rana, najgorzej jest od 9 rano az do 22 wieczor. Dopiero po owej 22 w miare puszcza i wreszcie moge zjesc kanapke bez odruchu wymiotnego. Ale nawet po 1 truskawce mi sie cofa w ciagu dnia wiec kiepsko z odzywianiem. Trzymajcie kciuki bo w moim przypadku nie moge tracic wagi, juz jest wystarczajaco kiepska. Prosze tam kciukac co by Kari mdlosci nie miala a przynajmniej nie az takie :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zalapalam pierwsze mdlosci, nasilaja sie codziennie. Niestety nie tylko z rana, najgorzej jest od 9 rano az do 22 wieczor. Dopiero po owej 22 w miare puszcza i wreszcie moge zjesc kanapke bez odruchu wymiotnego. Ale nawet po 1 truskawce mi sie cofa w ciagu dnia wiec kiepsko z odzywianiem. Trzymajcie kciuki bo w moim przypadku nie moge tracic wagi, juz jest wystarczajaco kiepska. Prosze tam kciukac co by Kari mdlosci nie miala a przynajmniej nie az takie :)

Zatem trzymam kciuki za jak najmniejsze mdłości :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej! Dołączam do waszej grupy! Od tego cyklu staramy się o dzidziusia :) Według kalkulatorów w zeszłym tygodniu miałam owulacje i teraz czekam na testowanie! Strasznie się nakręciłam ale objawów owulacji nie zauważyłam wyjątkowo żadnych. Testy owulacyjne też wychodziły negatywne :( Wierzycie tym testom?

Trzymamy, trzymamy :) a jak Twój brzuszek? Boli nadal, czy coś się poprawiło? Kurcze, tyle przeszłaś że teraz to musi się udać!

MEwa boli mniej, teraz w sumie glownie z lewej strony i promieniuje do pachwiny wiec juz oczywiscie w glowie mam ciaze pozamaciczna ale nic nie przeskocze, musze czekac na wizyte u ginekologa, jeszcze moze byc za wczesnie zeby cos zobaczyc tak ze czekam i staram sie nie zwariowac. Ale taki ogolny bol oslabl i obchodze sie bez nospy, czasem zaboli, najbardziej czuje po nocy klucie i gorac w dole brzucha ale wraz z dniem dosyc sie rozchodzi. Mniej czuje jak chodze wiec moze to wiezadla lub cos podobnego. Bola piersi i mdli okropnie.

reklama
Witajcie wtorkowo popoludniowo. U mnie miala byc dzisiaj @ ale narazie jeh brak .test robiony 4 dni temu negatyw. Do tego wszystkiego jeszcze jakies przeziebienie. Mozna zwariowac normalnie
Witam nowe dziewczyny razem zawsze razniej.
Gratuluje tym ktorym sie juz udalo.

Do góry