reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1494967347-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny sory ze tak z krzaków ale ten dzisiejszy test to już pozytyw?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba 24.04 :) ale nie jestem pewna, czy ovufriend poprawnie wyznaczyło mi owu.

Wrzucam jeszcze raz wykres, czy Waszym zdaniem owu mogła być jednak w 14dc? Jeśli ten spadek teraz oznaczał implantacje (oby!), to wydaje mi się, że w 5dpo to chyba niemożliwe?

1494936141-aaaaaa.png

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
A akurat możliwe kochana :*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

@StorAnia hmm mysle, ze dobra decyzja i plan :)

@Lanvin ladnie to wszystko wyglada ale tez Cie nie nakrecam bo wiem jak to boli. Po prostu 3mam kciuki za Ciebie.

Kurcze przylapuje sie na mysleniu, ze w tym cyklu to na bank sie uda, juz wszystko planuje pod te wyczekane 9 miesiecy. Nosz szlag, krzywde sobie tylko tym robie :/ bo teraz jestem ba spacerzr z psem i jakby walnela mnie w leb asteroida o nazwie "Idiotko, przeciez wcale sie nie musi udac i co wtedy zrobisz?".
Ehhh...6dc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hehe wszystko tak samo, waga wzrost i tempo niszczenia odzieży i obuwia:p. U nas buty 30-31. Zmykam spać, chyba te świeże powietrze tak na mnie sennie podzialalo. Kolorowych snów kobitki.
To u nas zależy, kapcie i zimowe miał 33, a Reeboki 31,5, bo mają zanizona rozmiarówke :)

Mój ma 120 cm i 24 kg ;) i też szybko że wszystkiego wyrasta albo wydziera [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Chłopaki...[emoji12]

1494967347-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny sory ze tak z krzaków ale ten dzisiejszy test to już pozytyw?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób jutro jeszcze i pokaż, ale wydaje mi się, że jak najbardziej tak :)

A akurat możliwe kochana :*

Mówisz? :)

Ja nie testuje :) czekam grzecznie do terminu @ i jeśli temperatura nie spadnie, to wtedy zrobię test :) nie widzę sensu wcześniej, ale zaczynam się nakrecac i nie podoba mi się to...

Kciuki [emoji8] to tamte plamienia Ci przeszły?

:(

Mi sie też nie podoba, oddychaj Lanvin [emoji14] jeszcze kilka dni ;*

Arrow pozytyw, dzialajcie w okresie 3 dni teraaz co najmnieej 2 razy :)

Lanvin możliwa implantacja 5dni po owu, ale spokojnie jeszcze, jeszcze chwilkę...;)

Cheebay pięknie Ci w tej ciąży :)

Dziekuje, kochane jestescie[emoji8]
Arrow, dla mnie pozytyw, do roboty[emoji6]
Lanvin, kuzwa taki piękny wykres aż szkoda zeby @ spieprzyla, także mam nadzieje ze sobie daruje i nie przylezie, a to sobie wydrukujesz i na pamiątkę zachowasz[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Paraplu, za Ciebie mocniutko[emoji1364][emoji123]

Marc, możliwe ze jak progesteron wyprostujesz to bedzie poprawa, swoją droga kiedy masz go zbadać?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@cheebay [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Jak ja to dobrze znam... :( w tym miesiącu już byłam też prawie pewna że się udało. Odpędzałam te myśli ale cały czas plany wracały: jak powiem mamie w prezencie w dzień matki, jak powiem mężowi. Jak w pracy ustalę wszystko... Ehhhh... Tak marzyłam i dupa... Ja strasznie boję się takich moich pozytywnych myśli bo zawsze wtedy jest na odwrót. Mój mąż zawsze nastawia się na to że się nie udało bo jak mówi wtedy nie ma takiego rozczarowanie a jak się uda to będzie miłe zaskoczenie. Ja tak nie umiem... ciągle mam te nadzieję. Masakra....

@StorAnia hmm mysle, ze dobra decyzja i plan :)

@Lanvin ladnie to wszystko wyglada ale tez Cie nie nakrecam bo wiem jak to boli. Po prostu 3mam kciuki za Ciebie.

Kurcze przylapuje sie na mysleniu, ze w tym cyklu to na bank sie uda, juz wszystko planuje pod te wyczekane 9 miesiecy. Nosz szlag, krzywde sobie tylko tym robie :/ bo teraz jestem ba spacerzr z psem i jakby walnela mnie w leb asteroida o nazwie "Idiotko, przeciez wcale sie nie musi udac i co wtedy zrobisz?".
Ehhh...6dc.

Jak ja to dobrze znam... :( w tym miesiącu już byłam też prawie pewna że się udało. Odpędzałam te myśli ale cały czas plany wracały: jak powiem mamie w prezencie w dzień matki, jak powiem mężowi. Jak w pracy ustalę wszystko... Ehhhh... Tak marzyłam i dupa... Ja strasznie boję się takich moich pozytywnych myśli bo zawsze wtedy jest na odwrót. Mój mąż zawsze nastawia się na to że się nie udało bo jak mówi wtedy nie ma takiego rozczarowanie a jak się uda to będzie miłe zaskoczenie. Ja tak nie umiem... ciągle mam te nadzieję. Masakra....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z poranna kawa. :)
Działam już od wczoraj :) chociaż te testy to bardziej dla giagnostyki niż do próbowania... M jest dopiero miesiąc po operacji wiec nie wiadomo jak tam jego armia się regeneruje..
@Lanvin @CARMEN @cheebay @Spark dzieki za interpretacje :) powiedzcie mi jeszcze tylko kiedy mogę domniemać ze wystąpi owu? Muszę konkretnie wiedzieć żeby po 7 dniach iść na badanie progesteronu i prolaktyny. Wczoraj tak mnie bolało podbrzusze ze w pracy nie mogłam ustać. Albo pecherzyki rosły albo kij wie co... dzisiaj czuje obrzmienie znowu...

@Paraplu doskonale Cię rozumiem, ja robię to co miesiąc, świadomie... potem jest ryk...:(

@StorAnia nie ma co siedzieć w miejscu, jeżeli czujesz potrzebę zmian to działaj :)

@Lanvin [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

@cheebay kwitniesz! [emoji1409]

Do góry