judytka777
Fanka BB :)
Śliczny brzuszek.Gratuluję!!Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy Niedługo będzie brzuszek do oddania
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
trzymam kciuki.będzie dobrze!!@leeleeth @arrow92 przepis pierwszy lepszy z neta biorę .
Jak tyle dni do @ to mógł test jie wyjść
@Lanvin ładna temperatura.
@caltha przykro mi, gon ta wredota i do dzieła.
Kobietki byłam u Pani endokrynolog i podwoiła mi letrox. I narobila niepotrzebnie nadziei. Powiedziała, że prolaktyna mogła skoczyć bo ciaza a niski progesteron nie oznacza też że jej nie ma. W pn mam isc zrobić betę i dopiero mi może coś na prolaktyne przepisać, jak ciąży nie będzie.
A to dzisiejszy wykres
Zobacz załącznik 806307
Aaa No i wszystko jasne z bryka ;-)
A No widzisz, oni sobie dają 21 dni na wpisane kilku cyferek do komputera [emoji23][emoji23] a Ty sobie siedź, czekaj i martw się. Tak to tylko u nas w szpitalu. Podobno w innych szpitalach w uk jest lepiej. Ale nie wiem na pewno ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To faktycznie każą długo czekać.bezsensu bo jakby nie wiedzieli jakie to jest ważne dla innych.
Ja tez was nie opuszczę mimo ze tak dużo nie pisze ale ciągle o Was myślę i sprawdzam codziennie co u was.trzymam za każdą kciuki!!!
Ja jeszcze tydzień do testowania