reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Super fantastyczne wieści ... obyś jak najszybciej mogła wrócić do starań..czuję, że teraz się uda :)
My hmm... mam łożysko przodujące, straszył mnie lekarz usunięciem macicy jeśli wrośnie i przedwczesnym porodem bo jakby nie było cały czas mam dwójkę pod sercem. ..leżę i staram się być pozytywnej myśli. Bo w końcu ile razy może się wszystko chrzanić nie ?
I rośniemy :) Niedługo będzie brzuszek do oddania :)
Zobacz załącznik 806302 Zobacz załącznik 806303
Śliczny brzuszek.Gratuluję!!

@leeleeth @arrow92 przepis pierwszy lepszy z neta biorę .

Jak tyle dni do @ to mógł test jie wyjść
@Lanvin ładna temperatura.
@caltha przykro mi, gon ta wredota i do dzieła.

Kobietki byłam u Pani endokrynolog i podwoiła mi letrox. I narobila niepotrzebnie nadziei. Powiedziała, że prolaktyna mogła skoczyć bo ciaza a niski progesteron nie oznacza też że jej nie ma. W pn mam isc zrobić betę i dopiero mi może coś na prolaktyne przepisać, jak ciąży nie będzie.

A to dzisiejszy wykres
Zobacz załącznik 806307
trzymam kciuki.będzie dobrze!!

Aaa No i wszystko jasne z bryka ;-)

A No widzisz, oni sobie dają 21 dni na wpisane kilku cyferek do komputera [emoji23][emoji23] a Ty sobie siedź, czekaj i martw się. Tak to tylko u nas w szpitalu. Podobno w innych szpitalach w uk jest lepiej. Ale nie wiem na pewno ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To faktycznie każą długo czekać.bezsensu bo jakby nie wiedzieli jakie to jest ważne dla innych.

Ja tez was nie opuszczę mimo ze tak dużo nie pisze ale ciągle o Was myślę i sprawdzam codziennie co u was.trzymam za każdą kciuki!!!

Ja jeszcze tydzień do testowania:eek:

reklama
@judytka777 oby macanko dzwonu pomoglo

@Magda36 mozna i tak, mnie to w sumie lotto ;) i tak tutaj zostaje. Kolejnego watku nie ogarne, musialabym chyba zrezygnowac z pracy :p
Superowo, ze lepiej jest po operacji [emoji1377][emoji1377][emoji1377] oby tak dalej!

@NeSSi o jejuniu jaki cudny [emoji7][emoji176][emoji173]

@StorAnia a to tak zawsze jest i nie dziwie sie, ze to dla Ciebie trudna decyzja. Sama stoje przed podjeciem decyzji co dalej w kwestii pracy, ogladam filmiki, czytam artykuly, fora i coraz mniej wiem [emoji85]a musze ruszyc do przodu bo jak nie rusze teraz to pewnie utkne w tej swojej firmie na amen.
Muse podjac decyzje, ukierunkowac sie a to mnie bardzo przeraza.

@queen_b kolejny krok blizej celu. Szkoda, ze takie durnoty jak wpisanie wyniku trwa az tyle czasu ale najwazniejsze, ze ruszacie sie do przodu [emoji1377]

Moja klientka rodzi w czerwcu. Jejciu jaki sliczny pokoj juz dla corci przygotowali. I mialam okazje ostatnio zobaczyc Joolz Day 2 Earth i o ile w necie nie robil na mnie wrazenia tak na zywo strasznie mi sie spodobal. Nie macalam go dlugo ale trafil na moja liste wozkow do przyjrzenia sie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nessi cudny brzuszek! StorAnua tak to juz jest ze my baby ciągle mamy jakies zagwozdki do rozwiązania. Zmiana pracy wiazalaby sie z przerwą w staraniach?
MoKa czekamy na Twoje dwie kreseczki na dniach i pozniej tasmowo poleci :-)
Oczekiwanie robiłam ten czulszy test. Ale teraz już wczesniej niz @ nie zrobie. U mnie taki problem dodatkowo jest ze gdy tylko sie dowiem ze jestem w ciazy musze jak najszybciej zrobic badanie hormonów. Ale chyba tak szybko to nie będzie.

Hey kochane. Na mnie się chyba mój organizm obraził bo dziś śluzu dużo mniej ale wciąż jest. Z godzinę kończę pracę i do domu :) niestety jutro też praca i to od rana do nocy :(
Dziś psy moje zeżarły mi drzewko takie śliczne było :( normalnie jestem na nie wściekła . Po pracy jadę kupić nowe a im karnie nic nie kupię przez miesiąc wrrrrr....
Mój śluz płodny też się obraził w tym mcu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@NeSSi cudnie wyglądasz [emoji7]A na kiedy masz dokładnie termin ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
4 września, ale zapowiada się CC chociażby ze wzgl.na aniołka (2 oddzielne łożyska) no i teraz jeszcze to łożysko przodujące.
Obstawiam sierpień :)
StorAnia - jeśli masz możliwość zmiany pracy to ja bym się odważyła :) To samo ....
Paraplu trzymam kciuki chociaż wiem, że to nie lada wyzwanie :)
judytka777
- trzymam kciuki za testowanie :) Pamiętam, że te 7 dni przed terminem było najgorsze w czekaniu :) Bo i blisko i daleko :)
Joaszka - piękna gwiazdeczka :)
mfifi04 - jak tam u Ciebie żabcia ?

reklama
okej proszę:
SAM_4797 (615x820).jpg

SAM_4798.JPG

Biała z granatowym na dole + taki sam pasek do przewiązania w pasie i 3:
SAM_4799.JPG

Czarno - biała z koronką u góry i dekoltem.

Którą wybrać?

Załączniki

• SAM_4797 (615x820).jpg
    SAM_4797 (615x820).jpg
    140 KB · Wyświetleń: 472
  • SAM_4798.JPG
    SAM_4798.JPG
    106,1 KB · Wyświetleń: 471
  • SAM_4799.JPG
    SAM_4799.JPG
    148,6 KB · Wyświetleń: 485
Do góry