reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg

O kurczę!!!! Suuuuuper [emoji7] Gratulacje [emoji3] Ja też miałam owu 2 maja, ale u mnie jak narazie objawów brak.
Może rzeczywiście forum się odczaruje, czego sobie i wszystkim staraczkom życzę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnie [emoji175] 5 maja i tez w tedy owu. Testuje za tydzien w piatek [emoji14] bo mam wesele w sobote hehhe wiec kobietki troche Nas jest do testowania [emoji3] musimy dac rade i odczarowac forum hehhe [emoji23]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, jakiś czas temu napisałam na forum, prosiłam o podpowiedź, bo staramy się o dziecko 10 miesięcy i nic. Zgodnie z waszą radą poszłam do gina. Okazało się, że moja prolaktyna jest za wysoka 3 razy. Na to biorę od miesiąca bromergon. Tymczasem ostatnio odebraliśmy wyniki męża i jestem załamana. Bardzo proszę o interpretację, idziemy w środę do kliniki i boję się tego. Rozpoznanie: AsthenoTeratozoospermia. Poza normą: koncentracja, ruch postępowy i morfologia plemników. Lekko wzmożona lepkość ejakulatu. Widoczna minimalna agregacja. Koncentracja: 13,0 (>15), ruch postępowy typ a+b 31% , plemniki prawidłowe 2%, zywotność 86%, całkowita liczba w ejakulacie: 66,3 (>39). Boję się, że z takimi wynikami nie uda nam się zajśc w ciążę naturalnie. Mój ginekolog nie wiedział co na to powiedzieć, wysłał nas kliniki. Z kolei boję się, że w klinice od razu zaproponują in vitro...

Aniczka87 myślę, że jak by lekarz od razu zaproponował invitro to ewidentne jest to kwestia naciagniecia na kasę.. powinien skierować ewentualnie na kolejne badania aby rozszerzyć diagnozę i leczenia min 3mc.Głowa do góry ;)U Nas Morfologia Z 3% Do 8%
mystery gratuluję szczesciaro! Pierwszy cykl i ciach.. super! Zazdroszczę :) i wszystkiego dobrego.
Ja czekam na @ i startuje z CLO. BOŻE żeby się udało.

reklama
Do góry