reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny :) I ja się witam po majówce :) u mnie od rana leje jak z cebra, ciemno, a tu do roboty trza iść :(
@StorAnia @MartaBarbaraWeronika ja też lubię w nietypowych miejscach ;) przypominam sobie szczególnie raz na plaży podczas zachodu słońca :) to był dopiero dreszczyk emocji :D
Moja owu przesunęła się na 21 dc tym razem, więc czekam aż do 14/16 maja. Jak ja nie lubię czekać :mad:
No napewno nie tylko My trzy .... inne dziewczynki pewnie wstydzą sie przyznać do swoich wyczynów :-D:-D:-D

reklama
Dla mnie super pomysł, na pewno będę się udzielała :)

Trzeba próbować :)

Kochana ja po Pregnylu (zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków) miałam identyczne bóle. Także nie martw się o to, na pewno to dobry znak :) niepokojąca jest jednak ta temperatura... może lepiej zostać pod kołderka i wspomóc się herbatka z cytryna?

A powiedz mi, przystępując do iui musiałaś zrobić jakieś dodatkowe badania?

Dziewczyny ja doskonale Was rozumiem, ze każda @ przynosi rozczarowanie i złość. Zabija nadzieje i gasi pragnienie maleństwa. Ale musimy być silne babeczki. Jesteśmy kobietami, które zostały stworzone do stworzenia nowego życia. Cieszmy się sobą, partnerem a reszta z czasem przyjdzie... ze wspomagaczami ale przyjdzie. Nie wolno się poddawać :)
1493887840-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też się zastanawiam czy to nie po zastrzyku. Tym razem miałam ten drugi ovi coś tam. No gorączka mnie najbardziej przeraziła. Dobrze że w końcu spadła i mam nadzieję że tak zostanie. Generalnie nigdy się tak chu...wo nie czułam więc może to dobry znak ;) jadę właśnie do lekarza (znaczy mój mnie wiezie bo ja nie dałabym rady), dam znać po

A i zapomniałam o pytaniu o badania przed iui. Ja musiałam mieć aktualne wszystkie badania: różyczka, toksoplazmoza, wymaz, żółtaczka, hiv, drożność jajowodów, grupa krwi i jeszcze jakieś. Część już miałam a część robili mi w klinice bo się na przykład przeterminowały albo jak na hiv nigdy nie robiłam.

Dzisiaj nadszedł ten dzień i psina będzie uśpiona [emoji53] już mało chodzi i ma odlezyny. Zostaje dłużej w pracy, bo nie chce brać w tym udziału. Dziwnie tak strasznie. Niby się męczy, ale z drugiej strony trzeba ją zabić . Bez sensu

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kobiałki kochane! U mnie dzisiaj ovu pozytywny, wczoraj było bzykanko a dzisiaj to dopiero wieczorem damy radę chociaż i tak pewnie nic z tego nie będzie. Moj współmałżonek mówi, ze za bardzo się tym przejmuje i za dużo o tym myśle wiec zapisał mnie na kurs niemieckiego żeby się zająć czym innym [emoji23] niby ma chlop racje ale jak wszystkie wiemy trudno to wykonać [emoji846] cóż, może zajmę faktyczne głowę czym innym i będzie Ok. :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

No to jestem po badaniach. Jeden pęcherzyk pękł, drugi nie wiadomo bo tam były też mniejszej no i trudno orzec. Na szczęście na 100 % pękł ten z prawego jajnika gdzie jajowód miał małe zrosty i został naprawiony a nie w lewym gdzie wciąż jest jakaś zmiana przypominająca na usg wodniaka mimo że podczas laparoskopii go nie stwierdzono....
Dostałam dupka którego mam łykać do ewentualnej @ (oby nie przyszła już).
Co do gorączki i tych wszystkich dziwnych objawów to przyczyn może być wiele. Dostałam specjalny antybiotyk który babką przy in vitro dają... Oby pomógł...

Dzisiaj nadszedł ten dzień i psina będzie uśpiona [emoji53] już mało chodzi i ma odlezyny. Zostaje dłużej w pracy, bo nie chce brać w tym udziału. Dziwnie tak strasznie. Niby się męczy, ale z drugiej strony trzeba ją zabić . Bez sensu

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :( ja też musiałam uśpić pieska 3 lata temu, bardzo się męczył i nie było innego wyjścia, jak weterynarz przyjechał, to ja byłam u koleżanki, nie mogłam na to patrzeć :(

No to jestem po badaniach. Jeden pęcherzyk pękł, drugi nie wiadomo bo tam były też mniejszej no i trudno orzec. Na szczęście na 100 % pękł ten z prawego jajnika gdzie jajowód miał małe zrosty i został naprawiony a nie w lewym gdzie wciąż jest jakaś zmiana przypominająca na usg wodniaka mimo że podczas laparoskopii go nie stwierdzono....
Co do gorączki i tych wszystkich dziwnych objawów to przyczyn może być wiele. Dostałam specjalny antybiotyk który babką przy in vitro dają... Oby pomógł...
No widzisz, czyli nie było sensu się stresować, że nie pęknie :) teraz czekamy na pozytyw :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Zaciskam kciuki!

Do góry