reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ile.jee brał? Bo najkrócej pod 3 miesiącach działają

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie te "magiczne" 3 mce...i potem było badanie. Nie wiem co było przed...może 0%...no tak czy siak naprawdę mnie zastanawia jaka jest tego przyczyna.
8 lat temu było 30% ale myślę że nie było aż tyle bo to badanie niekomputerowe,w szpitalnym laboratorium robione. Choć pewnie było lepiej niż teraz bo odbierając wynik byłam w ciąży po 7 mcach,a w sumie 3 wspólnego mieszkania...albo mieliśmy wyjątkowe szczęście że się udało...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tym śluzem? Niby powinien być ciągnący i przeźroczysty w dni płodne, tak? Jak białko z jajka, tak? Ja na przykład tego sporo teraz ale nie jest przezroczysty tylko taki lekko białawy i wcale się nie ciągnie... a owulacja we czwartek [emoji848] może mam jakiś niedobry śluz?[emoji848][emoji87][emoji87][emoji53]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Jak kurze jajo to w sumie taki książkowy, ja np mam go tylko 2 dni - w owu i dzień po [emoji14] Ale generalnie wodnisty też jest sluzem płodnym. Kremowy np ja mam po owu i @, przed jest to mało i bardziej wodnisty jednak. A jak go badasz, przy szyjce czy, że tak powiem, to co wyleci? [emoji1] bo czasami jest tak że to nie czuć, Ale głęboko okazuje się że jednak coś tam jest [emoji1]

EDIT
olej z wiesiołka podobno poprawia śluz, ja po ziołach ojca sroki też miałam w tym.miesiącu płodny [emoji16]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Dziewczyny, jak to jest z tym śluzem? Niby powinien być ciągnący i przeźroczysty w dni płodne, tak? Jak białko z jajka, tak? Ja na przykład tego sporo teraz ale nie jest przezroczysty tylko taki lekko białawy i wcale się nie ciągnie... a owulacja we czwartek [emoji848] może mam jakiś niedobry śluz?[emoji848][emoji87][emoji87][emoji53]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
U mnie też białawy bardziej[emoji6] I tak dzień przed owu i w dniu owu to wypływa i dobrze się rozciąga. A wcześniej to siedzi głęboko...

@Joaszka z całym szacunkiem, zluzuj. Nie mierz wszystkich swoją miarą. Każdy ma jakieś marzenia co do potomstwa. A dziewczyny próbują tylko pomóc matce naturze, która i tak zrobi co chce. Polecam przeczytać sąsiedni wątek i zobaczyć naprawdę jak dziewczyny do tego podchodzą. To nie kuźwa programowanie tylko loteria - tak czy siak. A nawet jak nie "wychodzi" to i tak kochają dzieci całym sercem, niezależnie od płci. I wiele z nich też nie ma z.górki, nie tylko Ty. Wiele dziewczyn z tego.wątku udziela się tam, albo go.czyta, w tym ja. I widzisz, jakoś żadna tam nie chodzi dumna jak paw bo "ustrzeliła syna w owu". Co, swoją.droga, zostało obalone x czasu temu.
Wszystkie w tym dziale forum staramy się o dziecko i zależy nam tak samo, Ale nie obrażaj innych bo robią coś, co ci się w.głowie nie mieści.

cbpr2ehex2xkwku1.png
Czytałam wyrywkowo...sorki ale jak czytałam niektóre sposoby na zakwaszanie śluzu (sokiem z cytryny) czy masturbacje żeby osłabić plemniki to masz rację - mi się w głowie nie mieści.
No ale tak jak piszesz - ich sprawa. Nikogo nie chcę obrażać.

Jak kurze jajo to w sumie taki książkowy, ja np mam go tylko 2 dni - w owu i dzień po [emoji14] Ale generalnie wodnisty też jest sluzem płodnym. Kremowy np ja mam po owu i @, przed jest to mało i bardziej wodnisty jednak. A jak go badasz, przy szyjce czy, że tak powiem, to co wyleci? [emoji1] bo czasami jest tak że to nie czuć, Ale głęboko okazuje się że jednak coś tam jest [emoji1]

cbpr2ehex2xkwku1.png

No właśnie tak jakoś sporo zaczęło mi lecieć taki wodnisty, postanowiłam wiec, ze dogłębnie się temu przyjrzę No i tam w środku siedzi sobie taki hmmm jakby to określić białawy i wogole się nie ciągnie, przykleja się do palców :) może jeszcze za wcześnie hmm będę się temu musiała dokładniej przyjrzeć :)

[emoji64]

EDIT
olej z wiesiołka podobno poprawia śluz, ja po ziołach ojca sroki też miałam w tym.miesiącu płodny [emoji16]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Olej z wiesiołka powiadasz? Będę musiała spróbować i tak już używam lubrykantow (specjalne spermfriendly) ale spróbuje wszystkiego :)

[emoji64]

Hej dziewczyny.
Moka kciuki zacisniete:) mój mąż też jajcarz , ale to dobrze przynajmniej atmosfera się rozluźnia
Spark cudny brzuszek :)
Pyzunia współczuję przeżyć. Niestety niektórych życie bardzo doświadcza ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i wkrótce zobaczysz dwie kreski :)

Ja dalej się dziwnie czuje. Od dwóch dni boli brzuch , trochę jak na @, trochę tak ciągnie. Ogólnie jakoś mi inaczej. Zaczynam się powoli nakręcac a nie chce ehh. Nie powinnam liczyć na cud bo to pierwszy cykl ale jednak liczę ehh głupia ja .

Też czasem się zastanawiam dlaczego tak jest ze niektórzy "klepia " dzieci jedno za drugim choć wcale ich nie chcą a inni o jedno walczą latami.
Co do planowania płci, próbować zawsze można. Oczywiście nie mam tu na myśli stosowania jakiś specjalnych metod. Ja np też bym chciała teraz syna ( a bardziej mój maz) ale jak zaczęliśmy starania to w dupie to miałam. Ważne żeby się po prostu udało. ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Olej z wiesiołka powiadasz? Będę musiała spróbować i tak już używam lubrykantow (specjalne spermfriendly) ale spróbuje wszystkiego :)

[emoji64]
No, dziewczyny sobie kiedyś chwaliły, poczytaj, w necie tego sporo [emoji6] Ponoć pomaga też w porodzie sn, może warto zrobić zapas [emoji16]

@Joaszka wiem że nie chciałaś nikogo urazić [emoji4] wiesz, tam faktycznie dziewczyny cuda wyczyniają żeby pomóc szczęściu, Ale biorąc pod uwagę skąd biorą wiedzę i co się tam dzieje - serio, mała szkodliwość czynu. Na stronach anglojęzycznych dziewczyny potrafią usunąć ciąże, bo płeć nie taka jak "powinna"... to jest dopiero masakra i mi się akurat to w głowie nie mieści... aż mnie ścisnęło jak to pisałam [emoji17]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
No, dziewczyny sobie kiedyś chwaliły, poczytaj, w necie tego sporo [emoji6] Ponoć pomaga też w porodzie sn, może warto zrobić zapas [emoji16]

@Joaszka wiem że nie chciałaś nikogo urazić [emoji4] wiesz, tam faktycznie dziewczyny cuda wyczyniają żeby pomóc szczęściu, Ale biorąc pod uwagę skąd biorą wiedzę i co się tam dzieje - serio, mała szkodliwość czynu. Na stronach anglojęzycznych dziewczyny potrafią usunąć ciąże, bo płeć nie taka jak "powinna"... to jest dopiero masakra i mi się akurat to w głowie nie mieści... aż mnie ścisnęło jak to pisałam [emoji17]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Usuwają bo płeć nie taka?!?! BOŻE, a ty widzisz i nie grzmisz [emoji298]️[emoji298]️No to są akurat wady aborcji na życzenie. Masakra, jak można później z tym żyć?
A oleju z wiesiołka spróbuje tylko ze tak głupio spytam: mam to pić? [emoji1]

[emoji64]

Do góry