reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje droga w histerii osiągnęłam poziom "mistrz" także doskonale Cię rozumiem. Jadę właśnie na iui i myślę że bez sensu że jadę i tyle kasy płacę jak nic z tego nie będzie i pewnie skończy się na in vitro. Ehhhh.... Czasami sama siebie mam ochotę walnąć w łeb..
U mnie się nie udało, kasa poszła w błoto, ale to jest cały czas robienie czegoś w dobrym kierunku. Jakie mamy inne wyjście? Jakbym przestała się starać to dopiero bym miała do siebie później żal... A tak wiadomo że robimy co tylko się da! [emoji4] w końcu się uda! Życzę Tobie żeby to było tym razem!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najlepsze jest to, ze codziennie sobie mówię: "a ch*j z tym, nie myśle o tym! Będzie co ma być!!" A za 2 godziny łapie się na tym, ze zgadnijcie o czym myśle? :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Znam doskonale. Mi się te srarania ostro rzuciły na psyche. Jednego dnia myślę że w końcu się uda,że znajdzie się ten jeden i dotrze do celu a drugiego-pierdo...to wszystko,żadnego seksu,i tak nic z tego idę sobie wszystko wyciąć i przynajmniej @ nie będzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie też to dobrze działa. Nawet to mierzenie temp sprawia że coś z tym robię codziennie. Chociaż daje takie wrażenie. Lepsze to niż nic! A poza tym teraz sobie mówię, że lepiej przecież mieć dzidzię na wiosnę! [emoji4] i od razu mi lepiej!

Ja się pocieszam tym, ze BĘDĘ MIAŁA TO DZIECKO! Choćbym miała stanąć na rzęsach, choćbym miała się sama zapłodnić to będę miała to dziecko! Będę jak Tommy Lee Jones w "Ściganym". Choćby się kur*a okazało, ze nie mam macicy to ją sobie dorysuje do ch**a pana :) tak mi dopomóż Bóg! [emoji120][emoji16]

[emoji64]

Mnie najgorzej dobija że nic nie mogę z tym zrobić. Tylko czekać i liczyć ma szczęście. Gdyby coś było nie tak u mnie to przynajmniej jakieś leczenie,działanie...a tak stoję w miejscu.

Mnie najgorzej dobija że nic nie mogę z tym zrobić. Tylko czekać i liczyć ma szczęście. Gdyby coś było nie tak u mnie to przynajmniej jakieś leczenie,działanie...a tak stoję w miejscu.

A wszystko jest ok? Ja też tak myślałam, super wyniki, mogę, męża, produkuje jajeczka co miesiąc (mimo wieku)... I dopóki nie trafiłam do pani profesor Jerzak zylam w takim właśnie przekonaniu. Teraz już wiem że jednak. nie wszystko jest ok

No lipa, nie powiem. Nie będę tu sucharzyć, że myśl pozytywnie i że jak wyłączysz psyche to zajdziesz bo to takie pier******e. To może jakiś skok w bok? [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]

Ja się pocieszam tym, ze BĘDĘ MIAŁA TO DZIECKO! Choćbym miała stanąć na rzęsach, choćbym miała się sama zapłodnić to będę miała to dziecko! Będę jak Tommy Lee Jones w "Ściganym". Choćby się kur*a okazało, ze nie mam macicy to ją sobie dorysuje do ch**a pana :) tak mi dopomóż Bóg! [emoji120][emoji16]

[emoji64]
Będziesz miała! I to mi się podoba! Ja też tak myślę (teraz tak myślę, bo potem będę myślała inaczej zapewne [emoji16]), na rzęsach do celu!

A wszystko jest ok? Ja też tak myślałam, super wyniki, mogę, męża, produkuje jajeczka co miesiąc (mimo wieku)... I dopóki nie trafiłam do pani profesor Jerzak zylam w takim właśnie przekonaniu. Teraz już wiem że jednak. nie wszystko jest ok

Plemniki nie ok. I oprócz witaminek nic się nie da zrobić...a witaminki to g...działają.

reklama
No lipa, nie powiem. Nie będę tu sucharzyć, że myśl pozytywnie i że jak wyłączysz psyche to zajdziesz bo to takie pier******e. To może jakiś skok w bok? [emoji6][emoji6][emoji6]

[emoji64]
No mało śmieszne.

Poza tym mamy jedno dziecko. Więc niby jestem w lepszej sytuacji niż ktoś kto stara się o pierwsze a jednak kur...niektórzy 5 mają! Albo nie chcą i mają...zabijają...i wk..
Mnie ta cholerna niesprawiedliwość!

Do góry