renia200
mama Victorki :)
U mnie żadnych objawów , test biały i jutro na @ czekam
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eee to za wcześnie na doła! [emoji4] poczekaj jeszcze parę dni [emoji6][emoji16] ja mam owu w sobotę, dół będzie next week!Good afternoon ladies jakby to angol powiedział.
Ja pitole, mam owulacje w czwartek a już mam dola ze gowno z tego pewnie będzie! Histeryczka tez tak macie?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Mnie też już bierze złość,żal,wkurw...na h...mi ta owulacja jak plemniory do dupy?Good afternoon ladies jakby to angol powiedział.
Ja pitole, mam owulacje w czwartek a już mam dola ze gowno z tego pewnie będzie! Histeryczka tez tak macie?
Eee to za wcześnie na doła! [emoji4] poczekaj jeszcze parę dni [emoji6][emoji16] ja mam owu w sobotę, dół będzie next week!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe no jak plemniory do dupy to raczej nic z tego nie wychodzi [emoji16]Mnie też już bierze złość,żal,wkurw...na h...mi ta owulacja jak plemniory do dupy?
Cudu trzeba żeby ten jeden prawidłowy się znalazł co to zechce to jajo zapłodnic.
Wkurza mnie że wiem kiedy mam owu i jeszcze ja czuje jak cholera. I nic z niej nie wychodzi...
Ostatnio na pewnej grupie fb lokalnej taki zachwyt nad testami owu że tyle "po nich" zaszło...nosz kur...od zrobienia testu owu nie znajdę! Owszem mogą pomoc przy nieregularnych cyklach wybrać najlepszy moment ale to nie od testu się zachodzi...nie brały w ogóle do głowy że owulacja to nie wszystko żeby się udało...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Good afternoon ladies jakby to angol powiedział.
Na mnie też to dobrze działa. Nawet to mierzenie temp sprawia że coś z tym robię codziennie. Chociaż daje takie wrażenie. Lepsze to niż nic! A poza tym teraz sobie mówię, że lepiej przecież mieć dzidzię na wiosnę! [emoji4] i od razu mi lepiej!No właśnie sama się dziwie, ze tak wcześnie mnie dopadło tym razem. Zazwyczaj mnie dopada dzień lub max dwa dni po ovu a tu jeszcze przed [emoji87][emoji33]mimo wszystko świadomość, ze nie jestem sama jakoś mnie uspokaja!
A któraś tak miała, ze się dołowała ze gowno z tego wyszło a tu się okazało ze jednak ciąża?
[emoji64]
Dzięki za oświecenie[emoji12]Hehe no jak plemniory do dupy to raczej nic z tego nie wychodzi [emoji16]
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom