reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nigdy takiego badania nie mialam. Na wizyty chodze priv ale dostalam skierowanie do szpitala i tez mam dzwonic pierwszego dnia @. Na usg widziala kilka pecherzykow ktore moglbyby wskazywac na pco. Z tego co czytalam innych objawow nie mam. Ale byc moze moja tarczyca tutaj zadzialala.
Ja chodzę do kliniki niepłodności. Oni robią wszystko na miejscu. To jest mniej inwazyjne niż hsg - bez kontrastu i rtg tylko sól fizjologiczna pod kontrolą usg i to badanie nie jest w ogóle refundowane. Wiem że są też jakieś z jakąś pianką...

Ogólnie to badanie co mal mieć niby też najmniej dokładne bo słabo widać pod usg przepływ płynu ale jak jajowody niedrożne to i tak cały płyn wypływa i wtedy bardziej inwazyjnie robi się już laparoskopie i od razu usuwa zrosty...a gin nie chce u mnie z "grubej rury" bo mówi że jedno dziecko już jest,w usg wszystko pięknie,cytologia ok więc jeśli są jakieś zrosty to to badanie pokaże...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biorę już eutyrox jakieś 3 tygodnie. Jak myślicie po ilu mi spadnie?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi po miesiącu chyba z 3,6 na 2,5 spadło, ale teraz skacze raz mam 3 raz 2. 13tego mam wizytę u endo więc się więcej dowiem.

@MoKa super wiadomość po wizycie, czekamy na jutro :).
1493637541-aaaaaa.jpeg

I waga jak niedawno w dół tak teraz w górę już leci... dzisiaj 17tydz3dzien :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny brzusio, jaka figura
FT4 ja mam 0.86 to w normie?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Sama wartość nic nie mówi, musisz mieć równowagę ft3 i ft4, zobacz i poczytaj na necie. Tam są kalkulatory które to przeliczaja.

Dziewczyny, chyba jednak ten dong coś robi bo taki śluz mam dzisiaj , ale owu z chorego jajnika, więc cykl w plecy. Kurde jak cały cykl obstawiony to nagle ten jajnik się budzi.Nue wiem o co chodzi. Wkurzylam się. Liczę na lipiec, wtedy na urlopie to podzialamy więcej. Bo w czerwcu to tyle zadań, ze nie wiem kiedy będzie czas na cokolwiek. Chyba, że się uda iść na monitoring jakoś, bo teraz przez tą majówkę najważniejszy tydzień przepadł.

Czy u was też tak pizga?? U nas wiatr grilla wywrocil . Pies się ucieszył.

Ostatnia edycja:
Potrzebuje pomocy naszych specjalistek od wykresów :)
Dziewczyny, jak myślicie, czy owu mogła być w 17dc gdy akurat nie zmierzyłam temperatury? Dzisiaj 16dpo a @ nadal nie ma. Testy negatywne. Gdyby owu była w 17dc to termin @ wypada na 3.05... Od kolejnego cyklu muszę oznaczać jaki był śluz bo w tym tego nie robiłam a byłoby to dużym ułatwieniem w rozeznaniu sytuacji.
20170501_194942.png

Załączniki

• 20170501_194942.png
    20170501_194942.png
    53,6 KB · Wyświetleń: 234
Witajcie dziewczyny :-*

Dzisiaj mamy seksik z mężem - lekarstwo na sprawdzenie czy @ przyjdzie i lek na przyspieszenie ;-) No i w drodze wredna jest bo czerwono trochę w środku :p

Był dobrze obstawiony, wiec kurna - No cieżko to nasze dziecię zrobić jak nie wiem.....

Temp nad linia to pewnie jutro bądź pojutrze sie rozkręci Taka prawdziwa @

Od tego cyklu postanowiłam, ze nie będę mierzyć tej temperatury i zero wykresów, prowadzenia kalendarzyków i olewam to. Teraz juz naprawde :-) nie będę myślec i seksic sie będziemy wtedy kiedy bedzie ochota. Kiedyś nie korzystałam z tego typu pomocy i zaszłam za 1 razem - od tak - był to tylko 1 jedyny raz :-)

Wiec pora wrócić do tego co było.
Noi popieram prawidłowe podejście też tak robię nie mierze nie sprawdzam Co ma być to będzie i szkoda tracić nerwów daje sobie czas i napewno w końcu zaskoczy u każdej z nas ☺ nie wchodzę nawet zbyt często na forum bo to sprawia ze zaczynam o tym myśleć a tego nie chce jakiś czas odpocząć od tego i zobaczymy co przyniesie los nie znaczy to jednak ze nie trzymam za Was wszystkie kciuków trzymam mocno ✊✊✊✊✊ pozdrawiam Was wszystkie

Potrzebuje pomocy naszych specjalistek od wykresów :)
Dziewczyny, jak myślicie, czy owu mogła być w 17dc gdy akurat nie zmierzyłam temperatury? Dzisiaj 16dpo a @ nadal nie ma. Testy negatywne. Gdyby owu była w 17dc to termin @ wypada na 3.05... Od kolejnego cyklu muszę oznaczać jaki był śluz bo w tym tego nie robiłam a byłoby to dużym ułatwieniem w rozeznaniu sytuacji.
Zobacz załącznik 804717
Ja tam się na wykresach nie znam...ale chyba ovufriend wyznaczylo chyba owulację na 13 dc?? I co oznaczają te kropki? Serduszka to wiem[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mieszkam tam gdzie ciagle pizga :-) nawet z mlodym na dluzszy spacer nie dalo rady isc ale dzisiaj u mnie dom otwarty i ciagle mam gosci

reklama
Do góry