reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1493637541-aaaaaa.jpeg

I waga jak niedawno w dół tak teraz w górę już leci... dzisiaj 17tydz3dzien :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patrzyłam i on moim zdaniem bardziej na prostate...skład ma dość ubogi...
Ja nie wierzę w te witaminki...no 3 miechy brał ten fertilman plus i co?
Dupa. Choć w sumie nie wiem jaki był wynik wyjściowy...więc może było jeszcze gorzej...lekarz mówi żeby jeszcze brał...a one nie tanie...

A prostate też badał -hormon psa i też ok[emoji6] bo już niestety ta grupa wiekowa...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha nie, jest też napisane że na poprawę naasienia na opakowaniu :)
Bralismy tez androvit więc lekarz chyba dał dodatkowo, niee wieem :D
Prostaty niee ma haha ani innych problemów na szczęście :D

Haha nie, jest też napisane że na poprawę naasienia na opakowaniu :)
Bralismy tez androvit więc lekarz chyba dał dodatkowo, niee wieem :D
Prostaty niee ma haha ani innych problemów na szczęście :D

Prostate to ma każdy[emoji12]chodzi o przerost - wtedy to stan chorobowy[emoji6]

Androvit tańszy niż ten fertilman...no ale skład też uboższy...może jednak spróbować z tym androvitem na razie? Tylko lekarz nie kazał powtarzać badań. Mówi że ma pacjentów z całymi teczkami...
Wynik się poprawi albo nie...potem znów się zmieni...a ciąża będzie albo nie...ehh

Prostate to ma każdy[emoji12]chodzi o przerost - wtedy to stan chorobowy[emoji6]

Androvit tańszy niż ten fertilman...no ale skład też uboższy...może jednak spróbować z tym androvitem na razie? Tylko lekarz nie kazał powtarzać badań. Mówi że ma pacjentów z całymi teczkami...
Wynik się poprawi albo nie...potem znów się zmieni...a ciąża będzie albo nie...ehh

Nam po lekach po 3 miesiącach kazał przyjść :) dużo osób chwali androvit :)
Wiem wiemx chodziło mi, że nie ma z nią problemu [emoji14]

Tak jestem pod opieką endo. Gin widziała wyniki tsh i powiedziała że są w normie. Znowu endo mówi że ma starania jest za wysokie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jestem na eutyroxie tylko tej najniższej dawce czyli 25. W połowie listopada wyszło mi tsh 3.3 i powiedzieli ze jeśli się staram to musze trochę zbić. W grudniu byłam już w ciąży i miałam brać podwójna dawkę i w połowę stycznia miałam już 1.6. 1 lutego gdy już byłam w szpitalu zleciało do 1. Widać spada dosc szybko zależy pewnie też od dawki.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez jestem na eutyroxie tylko tej najniższej dawce czyli 25. W połowie listopada wyszło mi tsh 3.3 i powiedzieli ze jeśli się staram to musze trochę zbić. W grudniu byłam już w ciąży i miałam brać podwójna dawkę i w połowę stycznia miałam już 1.6. 1 lutego gdy już byłam w szpitalu zleciało do 1. Widać spada dosc szybko zależy pewnie też od dawki.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam 25 dawkę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry