reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzięki kochane za trzymanie kciuków!!! :) chyba Bóg lub ktoś tam na górze się trochę ulitował nade mną no i wasze kciuki na pewno też pomogły!
Histerycznie bałam się lekarki, która mnie dziś przyjmowała bo na korytarzu wydawała się mało przyjemna. Tymczasem okazało się że jest przemiła i uśmiechnięta. A co najważniejsze miała dla mnie dobre wieści.
UWAGA jutro IUI!!! Pęcherzyki ładne podobno, choć ile mają nie wiem i są. DWA większe a nie jeden i to po jednym w każdym jajniku więc mam nadzieję że nawet jak jeden jajowód zawali to drugim plemniki dotrą. Właśnie dostałam zastrzyk na pęknięcie a jutro 17:30 zobaczymy co i jak.
Super wieści! Będę trzymać kciuki ✊ a Ty włącz kochana pozytywne myślenie :)

reklama
U mnie prolaktyna była ponad normę gin powiedziała że tego się nie leczy.
1493535725-aaaaaa.jpeg

1493535742-aaaaaa.jpeg

Morfologia i resztę było ok

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To Tsh może powodować straty[emoji53] może, po obniżeniu będzie lepiej.
Ja przy 3,400 miałam stratę .

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój marudzi oczywiście że pić dziś na grillu nie będzie mógł. Normalnie udusić. Mam tylko nadzieję że plemniki zbiorą bo kurczę jak mi ostatnio inna lekarka powiedziała że najwcześniej w piątek to sobie pozwoliliśmy na małe bara bara popołudniu ;)

Dzięki kochane za trzymanie kciuków!!! :) chyba Bóg lub ktoś tam na górze się trochę ulitował nade mną no i wasze kciuki na pewno też pomogły!
Histerycznie bałam się lekarki, która mnie dziś przyjmowała bo na korytarzu wydawała się mało przyjemna. Tymczasem okazało się że jest przemiła i uśmiechnięta. A co najważniejsze miała dla mnie dobre wieści.
UWAGA jutro IUI!!! Pęcherzyki ładne podobno, choć ile mają nie wiem i są. DWA większe a nie jeden i to po jednym w każdym jajniku więc mam nadzieję że nawet jak jeden jajowód zawali to drugim plemniki dotrą. Właśnie dostałam zastrzyk na pęknięcie a jutro 17:30 zobaczymy co i jak.
Trzymam kciuki za powodzenie ;)

MoKa czyli iui już po pęknięciu będzie?
Super wieści z pęcherzykami!
Trzymam kciuki

My przez chwilę rozważaliśmy ale przy słabej morfologii plemników nie wiele zwiększa szansę niż naturalnie. Przy małej ilości czy ruchliwosci miałaby sens a przy morfo nie...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam problem z pękaniem pęcherzyków i często później pękają więc dlatego zastrzyk

Biorę już eutyrox jakieś 3 tygodnie. Jak myślicie po ilu mi spadnie?

Kurcze nie wiem...jesteś pod opieką endokrynologa?

Lekarz przy tak wysokim tsh nie widział przeciwwskazań do ciąży? Czy dowiedziałaś się dopiero w ciąży o wyniku?

Kurcze nie wiem...jesteś pod opieką endokrynologa?

Lekarz przy tak wysokim tsh nie widział przeciwwskazań do ciąży? Czy dowiedziałaś się dopiero w ciąży o wyniku?

Tak jestem pod opieką endo. Gin widziała wyniki tsh i powiedziała że są w normie. Znowu endo mówi że ma starania jest za wysokie.

Biorę już eutyrox jakieś 3 tygodnie. Jak myślicie po ilu mi spadnie?

Mi kazali powtórzyć wynik po 2 miesiącach brania eutyroxu. Tsh pięknie spadło No ale niestety cały czas na tabletkach, lekarz mi powiedział ze wysokie tsh miało na pewno wpływ na to, ze nie mogłam zajść w ciąże i ze nawet jak bym zaszła to bym nie donosiła... i poza tym czuje się jakbym dostała nowe życie po tych tabletkach! Polecam ;)

[emoji64]

reklama
Do góry