reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie kochane staraczki!
Przepraszam Was, że tak długo się nie odzywałam, już Was niestety nie nadrobię..
Mam nadzieję, że ktoś tu mnie jeszcze pamięta :D
Nie odzywałam się, bo mam zepsuty telefon, a później na dodatek przestał działać nam internet w domu. Dzisiaj dopiero panowie przyszli i "naprawili".
U mnie wszystko gra :) Tylko glukozę mam 95, więc ginekolog podejrzewa u mnie cukrzyce..
Wczoraj byłam na badaniach prenatalnych i mam dużego CHŁOPCZYKA (5,5 cm) :) (jak na razie) :).
Na początku wizyty zapytał mnie czy to nie bliźniaki, bo mam bardzo wysoką betę. 258 tys., ale nic nie mówił, żeby to było złe, więc sama nie wiem skąd ta beta..
Ryzyko zespołu Downa wyliczył mi na 1:17 tys., więc bardzo niskie. Postaram się wstawić jakieś zdjęcie.
Mdłości myślę, że powoli mijają :)
A jak u pozostałych ciężarnych? :) @NeSSi @Bulbasek @Spark ??
Kto ujrzał w tym miesiącu dwie kreseczki?
Pozdrawiam i wysyłam ciążowe fluidki! :*

reklama
musze sie pochwalic ze dzis obchodzę 31 urodzinki:)imprezy żadnej nie robię.wieczorem idę sobie na tance latino ale Zumba i juz:)napije się sama piwka wieczorem(bo moj mąż nie pije) i taka impreza:-D
Miłego dnia kochane.trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie buzki

Najlepszości!!! Niech spełnią się marzenia!!! Dużo, dużo radości i szczęścia!!!

Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj tez szaro, buro i ponuro ale dobrze, ze pada bo susza panuje także przynajmniej trochę glebę nawilży i powietrze oczyści :)
Jak jakby chyba też nie mogę się już doczekać weekendu z kilku powodów, po pierwsze to długi weekend (chociaż nie tak długi jak w pl) po drugie jadę na super mega wypasiony koncencior także trochę rozrywki a po trzecie moja mama która jest od miesiąca u mnie z wizyta wyjeżdża, może i jestem straszna córka ale miesiąc styka mi. Dajcie żyć! :)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

leeleeth a więc u nas była wprowadzona wit C 1000 i Wit E. Kwas foliowy i kuracja 10dni groprinosine 10dni syrop z jeżówki 10dni przerwy;) i codziennie orzechy brazylijskie na przekąskę.
Miłego dnia dziewczyny! Oby trochę słońca było nadługi weekend :) od razu inaczej się funkcjonuje.

Kurde mam taki dylemat... do tej pory obstawiałam cykle, ze przy owulacji w 12dc zazwyczaj bzykanko było w 8, 10 i 12 dzień. Zastanawiam się czy teraz nie spróbować obstawić złotego strzału tylko 12 dc [emoji848][emoji848]

Kurde mam taki dylemat... do tej pory obstawiałam cykle, ze przy owulacji w 12dc zazwyczaj bzykanko było w 8, 10 i 12 dzień. Zastanawiam się czy teraz nie spróbować obstawić złotego strzału tylko 12 dc [emoji848][emoji848]

Skąd ten pomysł? Ja zawsze zaczynam przed owulacja

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

No ja będę miała taki mam nadzieję, że złoty strzał bo nie możemy się bzykać przez min 4 dni przed IUI (cholera a ja akurat jakoś od wczoraj mam mega chcicę), no i dopiero po IUI będziemy mogli jeszcze "dołożyć"

Do góry