reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu ja zaczynam się martwić... schudłam 1kg, luz, nie przejmuję się (mimo, że żarłam nawet w nocy), ale od kilku dni mogłabym nie jeść nic, wszystko mi "rośnie w gębie", nie jest mi niedobrze, nie wymiotuje, ale nie umiem jeść... zjadłam rogala, pół kiełbasy, prince polo i pół bułki przez cały dzień i nie jestem w stanie teraz nic przełknąć... dzisiaj się w pracy ważyłam i nadal 54.2, miałam nadzieję, że przez święta lekko do góry pójdzie przynajmniej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny chudna po 50kg, to dopiero sa wyniki! Kuzwa nie jem dalej tych chipsow bo mi wstyd jest, ze tyle Was zaczelo sie odchudzac a ja wpierniczam chipsy! Musze dojsc w koncu do tych 52kg [emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Ja schudłam 4kg i znowu lipa. A jeszcze 5zostalo. Ta kaloczynosc mnie chyba zniechęciła [emoji30][emoji30] próbuje się zmobilizować do cwiczen ... póki co zaczęłam chodzić do pracy po 2km w jedna stronę zamiast jeździć samochodem. Chodzę już od 2tyg. Jeszcze jakaś mobilizacja by się przydała do cwiczen ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Natasza ja jestem po diecie vitalii. Miałam na dwa miesiące. Ogólnie jestem zadowolona, fakt nie osiągnęłam wyznaczonego celu wagowego ale później zaczęłam ćwiczyć na mięśnie, więc przestalam się ważyć. Za to w każdym obwodzie minus 5 cm :)
Widzę temat wózków kwitnie w pełni hehe. Ja mam po córce ale marzy mi się już inny, chyba jednak nie będę kupować, chyba że coś się trafi po okazyjnej cenie :) tak w ogóle to ja też z uk:)
Ja się dziwnie czuje. To dopiero 8 dc. A mnie kluje jajnik , czuje się napompowana. Śluz płodny pojawia się i znika. Dzisiaj znowu działamy bo teraz po antykach to ja w ogóle nie wiem co i jak.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam stary po corci i nie bede kupować nowego wózka [emoji6]

Ja schudłam 4kg i znowu lipa. A jeszcze 5zostalo. Ta kaloczynosc mnie chyba zniechęciła [emoji30][emoji30] próbuje się zmobilizować do cwiczen ... póki co zaczęłam chodzić do pracy po 2km w jedna stronę zamiast jeździć samochodem. Chodzę już od 2tyg. Jeszcze jakaś mobilizacja by się przydała do cwiczen ...

Kochana, bo masz zdecydowanie za mało, naprawdę... Ja mam teraz 1800 i nie jest lekko, choć jakoś bardzo głodna nie jestem.

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Jezu ja zaczynam się martwić... schudłam 1kg, luz, nie przejmuję się (mimo, że żarłam nawet w nocy), ale od kilku dni mogłabym nie jeść nic, wszystko mi "rośnie w gębie", nie jest mi niedobrze, nie wymiotuje, ale nie umiem jeść... zjadłam rogala, pół kiełbasy, prince polo i pół bułki przez cały dzień i nie jestem w stanie teraz nic przełknąć... dzisiaj się w pracy ważyłam i nadal 54.2, miałam nadzieję, że przez święta lekko do góry pójdzie przynajmniej

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie. Ja tez nie mogłam jesc. Do tego na początku wymiotowalam. Jak zaszłam w ciążę ważyłam 62 kg idąc do porodu 56. I wszystko było ok.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry