reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark no to super, aby to na stale byla ta poprawa. Bardzo mocno 3mam kciuki za Was. Mam nadzieje, ze teraz bedziesz sie mogla w pelni cieszyc ciaza :)

@NeSSi no to czekamy na same superowe wiadomosci [emoji1377]

A ja mam lekkiego dola bo suczke musze oddac na czyszczenie kamienia i usuniecie przynajmniej 1 zabka :( nie wiem jak ja moglam nie zauwazyc, ze jej sie zabek zaczal ruszac, przez to unikala jedzenia lewa strona pysia i zrobil sie okropny kamien po tej stronie. Pasta i szczoteczka nie daja rady, martwie sie, ze przez ten kamien wiecej zabkow trzeba bedzie usunac :( a ona ma dopiero 3,5 roku.
W poniedzialek idzie na zabieg w Kielcach.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnie ze się sytuacja unormowala. Może wreszcie coś zrozumie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby...:)
Paraplu dzięki ;*

Ostatnio na fb wrzuciłam, ale tu też dodam
1492514883-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie jakoś dziwnie. W tym cyklu miałam monitoring owulacji - owulacja trochę spóżniona o 3 dni ale pęcherzyk piękny, "przytulanie" trafione w punkt. I teraz w 28 dc dostałam jednorazowe plamienie brązowe i cisza, w 29dc też jednorazowe i 30 dc też. W 31 dc miałam normalne krwawienie, przez jeden dzień i już jestem po okresie. Nie wiem co o tym myśleć, testu boję się zrobić - bo niby czemu miałoby się teraz udać po 1,5 starań.

Zobacz załącznik 803060 6t1d. Lekarz powiedział że wszystko jest ok. Następna wizyta za 3 tygodnie. Jesteśmy szczęśliwi.
Pięknie, a rąk się martwić as. Teraz trzymamy kciuki żeby było ok aż do samego końca .
@Spark oby tak już zostało, że będzie u was super.
@Paraplu może owu poczeka, zobacz u mnie się przesunęła o 7 dni teraz . I się spoznilismy6

reklama
U mnie jakoś dziwnie. W tym cyklu miałam monitoring owulacji - owulacja trochę spóżniona o 3 dni ale pęcherzyk piękny, "przytulanie" trafione w punkt. I teraz w 28 dc dostałam jednorazowe plamienie brązowe i cisza, w 29dc też jednorazowe i 30 dc też. W 31 dc miałam normalne krwawienie, przez jeden dzień i już jestem po okresie. Nie wiem co o tym myśleć, testu boję się zrobić - bo niby czemu miałoby się teraz udać po 1,5 starań.
Rob rób, jak dlaczego miało się udać?? Bo bardzo tego pragniecie

Do góry