reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję :-) no i trzymam kciuki za Twój styczeń :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ahh, tak bardzo chciałabym zobaczyć te dwie kreski... Teraz jak byliśmy u teściów, był też szwagier z żoną i dziećmi, mają córkę, która w lipcu kończy dwa latka, jest cudowna! A mój Filip ją uwielbia, bawił się z nią często, przynosił jej zabawki, zamknął się z nią w pokoju, wyciągnął książeczki i opowiadał jej co tam się znajduje, a raz jak zostawiła na ogrodzie swój jeździć to przyleciał do mnie i pyta, czy może się ubrać i wyjść na zewnątrz po jeździł dla Helenki, byłyby świetnym starszym bratem :) aż mi się łezka w oku zakrecila...

Aaa @Lanvin powodzenia z dieta!
Zrob sobie fotki przed i po :) super widac wtedy postepy. Jak patrze na swoje to za kazdym razem w szoku jestem, ze bylam takim wielorybem [emoji23] bardzo motywujace :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję... Boję się tylko, że będę podjadac słodycze, albo coś... Ustawiłam 5kg, ale nie wiem czy to nie będzie za dużo, czy 3-4 kg nie byłoby najlepiej.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Aa nie nadrobie Was póki co, chyba pierwszy raz w życiu :/ :)
Po świętach jestem wykończona, w pracy też szał także no...
Za to dzisiaj w pracy tak wykończyłam młodą, że jak poszłam do wc kiedy siedziała w foteliku do karmienia, to po 5 min. :

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa nie nadrobie Was póki co, chyba pierwszy raz w życiu :/ :)
Po świętach jestem wykończona, w pracy też szał także no...
Za to dzisiaj w pracy tak wykończyłam młodą, że jak poszłam do wc kiedy siedziała w foteliku do karmienia, to po 5 min. :

1492513289-aaaaaa.jpeg

O tak, to ocieranie ud jest beznadziejne!! i kazde krotkie spodenki wygladaja okropnie.

Kciuki zeby owu poczekala na Mka :)

A wez, krotkich spodenek to nawet nie zakladam latem :/ Jedynie sukienki i to tuz przed kolano. A kurcze ogolnie to jestem calkiem zgrabna! Takie cholerstwo wazystko niszczy. Oby zabieg pomogl! [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

@Lanvin mysle, ze sama bedziesz po sobie widziec kiedy juz jest okej z waga. Zawsze mozesz wczesniej zakonczyc etap odchudzania.

@Spark aaaaaahahahahahahahaha [emoji23] o matko ale rycze ze smiechu, boska fota [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a jak sytuacja z mężem? lepiej?
No tak, póki co jest super... w Wielką Sobotę wieczorem po Jego kolejnych przeprosinach i płaczu pogadaliśmy, powiedziałam mu jak się z tym czuję i że mi cholernie przykro... powiedział, że filmy bo boi się o dziecko bo pamięta jak doktor mówił żebyśmy się powstrzymywali a teraaz rośnie więc pewnie.jeszcze bardziej to niebezpieczne... wyjaśniłam, że nie itd. W grę obiecał nie grać przy mnie i przez te 3 dni ani razu nie wł. Internetu, no i na mecze tylko wybrane ustaliliśmy że będzie jeździł (czyli w tym mscu 1 a nie 5...) zobaczymy jak będzie...:)

No tak, póki co jest super... w Wielką Sobotę wieczorem po Jego kolejnych przeprosinach i płaczu pogadaliśmy, powiedziałam mu jak się z tym czuję i że mi cholernie przykro... powiedział, że filmy bo boi się o dziecko bo pamięta jak doktor mówił żebyśmy się powstrzymywali a teraaz rośnie więc pewnie.jeszcze bardziej to niebezpieczne... wyjaśniłam, że nie itd. W grę obiecał nie grać przy mnie i przez te 3 dni ani razu nie wł. Internetu, no i na mecze tylko wybrane ustaliliśmy że będzie jeździł (czyli w tym mscu 1 a nie 5...) zobaczymy jak będzie...:)

to super:) pokaż brzuchola :)

Fajnie ze się sytuacja unormowala. Może wreszcie coś zrozumie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry