M2b
Fanka BB :)
[emoji20]Juz plamie takze doooooopa, Sparkowego cudu nie bedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji20]Juz plamie takze doooooopa, Sparkowego cudu nie bedzie
Buuuu parasolka miały byc 2 krechy. Może się nie rozkreci. Mnie już też brzuch boli na @, wczoraj jeszcze się nakrecalam bo objawy na @ zniknęły, ale wracają i cycuchy zaczynają boleć także Lanvin chyba dobrze mi zaznaczulas ten 18.04Wiedzialam, ze mam mikroskopijne szanse ale i tak troche boli. Ale i tak wole to tak czy zobaczyc 1 kreske.
Jak dzisiaj bedzie krew to widze schemat w swoich cyklach
32, 30, 32, 29, 28, 30, 28, 29.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom[/b][/b]
Juz plamie takze doooooopa, Sparkowego cudu nie bedzie
Kurde strasznie mi przykro;(Juz plamie takze doooooopa, Sparkowego cudu nie bedzie
to super że zapisała Ci leki 3Witajcie ja już po wizycie u pani doktor endokrynolog. Bardzo miła kobieta. Tsh mam za wysokie na starania tak jak mówiłyscie zapisany eutyrox 25 i witamina d3. Prolaktyna też jest wysoka ale najprawdopodobniej ma na to wpływ tsh. Więc dziewczyny jestem zadowolona z wizyty mam leków jak stara babcia:/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom