Lanvin
Fanka BB :)
Ja wlasnie skonczylam pic, musze sie ogarnac i z psem wyjsc. Gnojek maly zsikal nam sie w nocy na podloge. No i do pracy...ehhh chce juz weekend.
A Ty jakie plany na dzisiaj?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nic specjalnego...aktualnie piję kawę w pracy, szef dzisiaj we Wrocławiu, więc mam chwilę wolnego Po pracy jadę po małego do przedszkola, muszę wskoczyć do apteki i może do jakiegoś sklepu, zrobimy razem obiad, dzisiaj szaszłyki z kurczaka, więc zapowiedział, że będzie mi pomagał i później pewnie będzie mnie męczył o jakieś świąteczne dekoracje Wczoraj jak wrócił z przedszkola to miał małego focha, poszedł do swojego pokoju i zaczął kończyć pisankę, którą rysował w przedszkolu i później powiesił ją na lodówkę i powiedział, że to dla mnie A, że było mu mało, to musiałam w internecie znaleźć jeszcze jakiś szablon i przerysować mu na kartkę, a on to kolorował Także podejrzewam, że dzisiaj będzie podobnie, zaraz poszukam jakiś dekoracji do zrobienia w domu, chyba że któraś z Was ma jakieś pomysły?
A tak w temacie świąt - co przygotowujecie do jedzenia? My idziemy na śniadanie do moich rodziców i moja mama standardowo kupiła białą kiełbasę, zrobi jajka w majonezie, sałatkę jarzynową i jakieś pieczenie, a ja się zastanawiam na żurkiem, bo mam taką mega ochotę...Znalazłam fajny przepis, bo nigdy nie robiłam: Link do: Qchenne Inspiracje » Wielkanocny żurek z białą kiełbasą i zastanawiam się jeszcze nad tą babką: Link do: Qchenne Inspiracje » Wielkanocna orkiszowa babka waniliowo – limonkowa