reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

moja też późno została mamą i też nas 5 tylko mamy jednego brata środkowego.
Polecam poczytać blog lub na fb mamaginekolog i namówić swojego chlopa na badanie nasienia, bo to jest częsty powód i badanie łatwe. Po co tracić czas na swoje badania, często niezbyt przyjemne, na monitorowanie cyklu jak problem może być po jego stronie.

Nie mial badania nasienia ale kiedys mial zrobione usg jader bo myslal ze cos tam sie dzieje ale lekarz go zapewnol ze wszystko wyglada w porzadku. Gdy mu powiedzial o ty. Ze stara sie i dziecko lekarz zapewnil zeby nic z tym nie robic na chwile obecna. Powiedzialam mu ze jak w 3 miesiace noe uda nam sie zajsc z clearblue monitor (monitor mi pokazuje kiedy mam najwieksze szanse na ciaze poprzez badanie hormonow itd) to oboje wybierzemy sie na badania. A jak beda sie pytali ile czasu juz trwa staranie to oczywiscie zaokraglimy czas aby wzieli nas na powaznie. Lekarza bardzo polecaja turaj ten monitor wiec zobaczymy jak bedzie.

reklama
Dziewczyny chyba pierwszy raz od nie pamiętam jakiego czasu czuje swoje jajniki. Taki ból tak na@ tylko trochę delikatniejszy. Dziwna sprawa

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile sie juz starasz? No i spodziewwasz sie teraz owulacji czy juz dawno po? Ja dzis mam podobnie. Bol ja na miesiaczke/ovulacje.. a tu owulacja juz byla a miesiaczka ma byc nie wczesniej niz za tydzien.

Wlasnie dziewczynki, jak ktoras chce to mamy grupe na fb zeby sie zobaczyc i w razie "W" miec jakis drugi kontakt.

Jesli chcecie dolaczyc to napiszcie priva do mnie czy dziewczyn jak Lanvin, Spark, StorAnia, marc, mfifi, no wiekszosc chyba juz tam jest.
gabrice moze nie zawracajmy teraz glowy, niech sobie odpoczywa.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja poproszę tez wiadomosc jak sie dostac na fb [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Renia, wyślij mi swój profil na priv, to Cię dodam

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry