oczekiwanie
Fanka BB :)
No to pięknie kochanaWitam dziewczynki z rana! Pogoda smetna jak narazie ale ja mam dobre wieścijedziemy do Polski w połowie maja będę robić sobie badania i do gina zajdebardzo się z tego cieszę bo to znaczy że od czerwca jak wszystko będzie ok to będziemy mogli zacząć staraniai tak u mnie się dzień zaczął. A że bilety były mega tanie to w ogóle
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas maj tak wypada. Ale w kwietniu prawie non stop będziemy razem , także szansa na styczeń jest.mfifi04 bardzo mi przykro. Ogromnie Wam wspolczuje.
Pamietam jak mojej mamie w odstepach kilku miesiecy zmarli rodzice i siostra. Chyba najbardziej przezyla smierc siostry a mjej ciocy. Ciocia poszla na zakupy na bazary, upadla i tyle. Jej bratanek jest lekarzem i jak na zlosc mial wtedy dyzur na pogotowiu. Gdyby wiedziano do kogo jedzie karetka to by ktos go zastapil a tak przezyl szok, musial ratowac czlonka rodziny. Niestety, nie udalo sie. Mamcia dlugo nie mogla sie z tym pogodzic bo ciocia miala 50 lat, mloda kobieta
Wiecie co, mielismy zaczac starania od maja ale kuzwa my chyba nie bedziemy sie widziec 1,5 tygodnia i to wlasnie w plodne
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rób ten test.@Lanvin ,@Koraaa macie racje to nie nowy cykl ale tak pisze bo teoretycznie by mi sie zaczal nowy cykl ale chyba jakbym napisalam ze mam 30dc/28 brzmialo by lepiej glupia Ja
Co do testu nie wiem boje sie go robic pozatym czuje sie jakos tak nijako no I pobolewa mnie to podbrzusze od 3 dni nie ciagle tylko co pare godz I tak sobie mysle ze moze cykl mi sie wydluzyl poprostu ja kiedys mialam cykle po 30dni od 4 miesiacy skrocily sie do 28 wiec moze teraz znow.wrocily do swojego 30-sto dniowego stanu
Haha to musi z tego coś być ;-)No niby nie nastawiam się na ten cykl, ale nadzieja umiera ostatnia... Zresztą ćpam leki, piłam wódkę, paliłam...
Ja tez czekam, już się na mnie krzywo patrzą w pracy, że ciągle z telefonem chodzę