Paraplu
Fanka BB :)
Wyślij mi na PRIV wiadomość jak się tam dostać
Juz wyslalam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyślij mi na PRIV wiadomość jak się tam dostać
Szczerze mówiąc też pomyślałam o komorniku, czy windykacji, ale nie wiedziałam jak tam u Was sytuacja wygląda, więc nie chciałam pisać...Jak nie do Ciebie, to nie masz się czym martwić. Gorzej jak będą coś z Ciebie chcieli ściągnąć...Nie mam pojęcia kto to może być... Tak myślę, że może komornik do mojego brata, on tu zameldowany jest, nie płaci na czas mandatów to się może ktoś zainteresował? Nie wiem
Dziś jestem z tatą w domu, to w razie co, niech on drzwi otwiera Później do maja też mój K jest w domu, bo zmienia pracę, więć też nie będę sama i już nie mam takiego stracha
A Ty nie jesteś z nami na grupie?? Podeślij mi swój profil na privWyślij mi na PRIV wiadomość jak się tam dostać
My tam sporadycznie coś wrzucimy, ale czasem jak coś ważnego się potrzebuje, to szybciej na fb się skontaktować@Lanvin nie jestem na fb bo nie mam fb kochana dla mnie to jedno wielkie centrum dowodzenia wiec I stronie od tego ... ja juz wole BB niz tam jakiegos fb
My tam sporadycznie coś wrzucimy, ale czasem jak coś ważnego się potrzebuje, to szybciej na fb się skontaktować
Paraplu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a ja fb nie mam i mam jakies opory przed zalozeniem.Wiem dziwna jestem ale mialam nieprzyjemne sytuacje kiedys i nie spieszy mi sie do tego typu rzeczy.Licze ze tu uda sie zachowac kontakty
Szczerze mówiąc też pomyślałam o komorniku, czy windykacji, ale nie wiedziałam jak tam u Was sytuacja wygląda, więc nie chciałam pisać...Jak nie do Ciebie, to nie masz się czym martwić. Gorzej jak będą coś z Ciebie chcieli ściągnąć...
A Ty nie jesteś z nami na grupie?? Podeślij mi swój profil na priv