reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam sie z rana ....
U mnie od rana znowu deszcz I pochmurno masakra normalnie jak ja nie lubie takiej przyglupawej pogody a na lepsza sie w najblizszych dniach nie zanosi :baffled:
@StorAnia piekne mangolie mi swoja mala ktora kupilam dwa lata temu nie udalo sie zachowac, nie wiem co sie stalo ale po przesadzeniu do ziemi uschla na dobre nie wiem dlaczego tak sie stalo :huh:
U mnie dziewczynki 2dzien nowego cyklu I @@@@brak wczoraj pare razy mocno zabolal mnie brzuch I jajniki juz myslalam ze lada chwila wrednota sie pokaze a tu dooopa I juz sie zaczynam denerwowac tym faktem by czasem ten moj cykl ktory mial trwac 28 dni nie przedluzyl sie jak u niektorej z Was :hmm::oo2: no nic nie bede swirowac poczekam jeszcze spokojnie dzisiaj moze akurat gdzies chwilowo zaginela po drodze ...
Ale jak @ nie ma, to nowego cyklu też nie [emoji12] róbże ten test!!

Hmm jeśli jeszcze nie masz @ to nie jest 2 gi dzień nowego cyklu z tego co się orientuję. Cykl zaczyna się od @

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
@Izabela90 noe stresuj sie slonce ja tez nie mialam zadnych objawow przy mojej malej mialam spokojne 9miesiecy bez mdlosci itp jedynie.co mi dokuczalo ale juz pod koniec to skurcze nog I bol plecow ale pod koniec to normalne juz ...
@Docia1975 &&&&& trzymam za test dosc juz mialysmy tych bieli tutaj pora teraz na takie piekne kresunie jak u Izuni:happy2:
@mfifi04 bardzo mi przykro :-(
@NeSSi ciesze sie ze czujecie sie z maluszkiem dobrze niech czuwa nad Wami twoj trugi anioleczek kochana :happy2:

mfifi04 bardzo mi przykro. Ogromnie Wam wspolczuje.

Pamietam jak mojej mamie w odstepach kilku miesiecy zmarli rodzice i siostra. Chyba najbardziej przezyla smierc siostry a mjej ciocy. Ciocia poszla na zakupy na bazary, upadla i tyle. Jej bratanek jest lekarzem i jak na zlosc mial wtedy dyzur na pogotowiu. Gdyby wiedziano do kogo jedzie karetka to by ktos go zastapil a tak przezyl szok, musial ratowac czlonka rodziny. Niestety, nie udalo sie. Mamcia dlugo nie mogla sie z tym pogodzic bo ciocia miala 50 lat, mloda kobieta :(

Wiecie co, mielismy zaczac starania od maja ale kuzwa my chyba nie bedziemy sie widziec 1,5 tygodnia i to wlasnie w plodne [emoji30][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

mfifi04 bardzo mi przykro. Ogromnie Wam wspolczuje.

Pamietam jak mojej mamie w odstepach kilku miesiecy zmarli rodzice i siostra. Chyba najbardziej przezyla smierc siostry a mjej ciocy. Ciocia poszla na zakupy na bazary, upadla i tyle. Jej bratanek jest lekarzem i jak na zlosc mial wtedy dyzur na pogotowiu. Gdyby wiedziano do kogo jedzie karetka to by ktos go zastapil a tak przezyl szok, musial ratowac czlonka rodziny. Niestety, nie udalo sie. Mamcia dlugo nie mogla sie z tym pogodzic bo ciocia miala 50 lat, mloda kobieta :(

Wiecie co, mielismy zaczac starania od maja ale kuzwa my chyba nie bedziemy sie widziec 1,5 tygodnia i to wlasnie w plodne [emoji30][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czemu? K wyjeżdża, czy Ty?

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin ,@Koraaa macie racje to nie nowy cykl ale tak pisze bo teoretycznie by mi sie zaczal nowy cykl ale chyba jakbym napisalam ze mam 30dc/28 brzmialo by lepiej glupia Ja :laugh2::-p
Co do testu nie wiem boje sie go robic pozatym czuje sie jakos tak nijako no I pobolewa mnie to podbrzusze od 3 dni nie ciagle tylko co pare godz I tak sobie mysle ze moze cykl mi sie wydluzyl poprostu ja kiedys mialam cykle po 30dni od 4 miesiacy skrocily sie do 28 wiec moze teraz znow.wrocily do swojego 30-sto dniowego stanu :eek::confused::confused2:

Jade do domu przez ten chole*ny plot. Ma byc robiony po swietach no a wtedy mam plodne :/

No ale dobra nie zalamuje sie, jeszcze wszystko przed nami, moze cos sie wymysli. Najwyzej K wysle mi kurierem plemniczki [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, albo zabierz ze sobą w pojemniczku i strzykawką zaaplikuj [emoji23][emoji23]

@Lanvin ,@Koraaa macie racje to nie nowy cykl ale tak pisze bo teoretycznie by mi sie zaczal nowy cykl ale chyba jakbym napisalam ze mam 30dc/28 brzmialo by lepiej glupia Ja :laugh2::-p
Co do testu nie wiem boje sie go robic pozatym czuje sie jakos tak nijako no I pobolewa mnie to podbrzusze od 3 dni nie ciagle tylko co pare godz I tak sobie mysle ze moze cykl mi sie wydluzyl poprostu ja kiedys mialam cykle po 30dni od 4 miesiacy skrocily sie do 28 wiec moze teraz znow.wrocily do swojego 30-sto dniowego stanu :eek::confused::confused2:
Ojjj, kochana ja tu wyczuwam brak @ przez kolejne 8 miesięcy :> testuj koniecznie!!!!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hahaha, albo zabierz ze sobą w pojemniczku i strzykawką zaaplikuj [emoji23][emoji23]

Ojjj, kochana ja tu wyczuwam brak @ przez kolejne 8 miesięcy :> testuj koniecznie!!!!!

qdkkj44j6bi2vbec.png

Sloneczko moje to by musialbyc naprawde jakis cud uwierz mi , ja wierze w cuda ale chyba nie we wlasne hehehe ale jak dzis @@@ nie bedzie jutro kupie test I zrobie dla swietego spokoju :-)

Dziewczyny a ja mam stresa. Pomimo pięknych pozytywów mam obawy że coś jest nie tak. Nie mam żadnych objawów ciążowych,( chwilami podbrzusze boli jak na @,i troszke sutki bola przy dotknieciu)gdzie zawsze miałam. Trochę się boję że znów się skończy jak ostatnio. :sad: A termin do lekarza mam dopiero na 18.04.
Bety nie mam jak zrobić.

Kochana spokojnie.. Ja na początku też nie miałam oznak ciąży.. Później troche cycki bolały, a jak przestały to lament na całego, że tragedia... a Tu wszystko OK..
Musimy być dobrej myśli.. Każda ciąża jest inna.. Zobacz @Spark też nic nie czuje a jest OK

reklama
Do góry