reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu postaram sie tez cos wyslac.Bardzo lubie ta strone bo mozesz wybrac np swoje wojewodztwo badz osoby najbardziej potrzebujace pieniazkow...szkoda ze nie napisalas linka trzy dni wczesniej :(
Trudno sie mowi, dopiero dzisiaj doszlam to tej zbiorki. Wczoraj przelalam pare zlotych na 2 zbiorki ale dzisiaj ten film jak babcia na ulicy rozdaje ulotki by ratowac wnuczke kompletnie mna wstrzasnal i nie umialam przejsc obojetnie.

Gabrika ja nic nie wiem a czemu sobie zasuzyla na tytul super bohaterki?
No tez nie wiem czemu dostala bo nic nadzwyczajnego nie zrobila. Powiedziala jedynie, ze miala aborcje bo nie chciala kolejnego dziecka.
Myslalam, ze Wysokie Obcasy doceniaja jaka prace, inicjatywe spoleczna czy cos w tym stylu.
Marny powod jak dla mnie zeby dostac nagrode.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja mam dzisiaj urodziny , pożarłam sie z moim i tak mi dzis ciezko , jeszcze małpa sobie jajca robi i wszystko jest dzis do bani

Sto lat!!

Aniu ja tak jak i ty hehe, nic mi to nie mówi.
@Docia1975 to jest po owu a testy coraz mocniejsze. Od czego to może być???

Temperatura delikatnie idzie w górę, więc albo miałaś owu w 18dc, albo dopiero nadejdzie, skoro mówisz że testy ciemnieją :)

mfifi dzialajcie a my zaciskamy kciuki najmocniej jak potrafimy[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

ja dopiero przed chwila wrocilam.Chlop mowi widze ze zasowasz sama wezme Cie na male zakupy chcial kupic grabie na dzialke takim sposobem kupilismy grabie,szpadel,basen i piaskownice dla dziewczynek i zabawki do niej,grilla,kosiarke,pawilon ogrodowy z meblami taki sredni,hamak i ja kupilam krzaczki i sadzonki agrest,maliny,borowke,poziomki,truskawki,pomidorki koktajlowe,salate i nasiona kalarepy,rzodkwi,marchewki i kopru no i 5 tuji ogrodowych i 400 euro poszlo [emoji19][emoji19]
Moje "male" jak zawsze zakupy zakupy
Pojechalas [emoji3]

Czyli można stwierdzić że owu była czy nie było? :(
Nie można, jeśli temperatura się nie utrzymuje!

Plodne masz do 3dni po owu mi też wychodziły dodatnie po pliku lh w 14,15,16
Po owu nie ma dni płodnych, już bertha wykład na ten temat robiła ostatnio... Przecież komórka jajowa nie żyje 3 dni...

Była kochanie szczyt pliku lh miałaś:)po nim niższe temp i skok do góry faza wyższych temp,zobacz na mój wykres
Docia....owu jest dzień przed skokiem, a nie kilka dni przed...

Slyszałyście, że Natalia Przybysz została super bohaterką Wysokich Obcasow??? [emoji33] przepraszam jeżeli ktoś jest innego zdania, ale nóż mi się otwiera w kieszeni...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A z jakiej racji została ??

qdkkj44j6bi2vbec.png

A widzisz to jestem na bakier z informacjamo bo myslalam, ze dostala nagrode tylko za wyznanie, ze miala aborcje. Ehhh chyba musze sie bardziej interesowac wiadomosciami itp. bo wstyd, ze plete glupoty.

No właśnie o to chodzi w tym artykule. Została gwiazda że się przyznała że sobie dziecko usunęła na Słowacji i była z tego dumna.
Ten świat zmierza do autodestrukcji.
A tak w ogóle a propos jej przypadku jak się jest w długoletnim związku i nie chce się mieć dzieci to naprawdę są skuteczne sposoby antykoncepcji a jeśli już mimo to się zdarza to która kobieta, matka tak postępuje? Takie nieodpowiedzialne jak dla mnie.
Wiem że teraz spadnie lawina komentarzy że nie mam racji ale to jest moje zdanie i go nie zmienię. Tym bardziej po tym co mnie ostatnio spotkało. Nie wiem jak kobiety mogą sobie robić to świadomie, na własne życzenie i jeszcze się z tego cieszyć i się tym chwalić.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry