reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika to ale masz przyjaciółkę. Widać że nie rozumie całej tej sprawy. Ale nie martw się u nas zawsze znajdziesz dobre słowo ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie ... moja przyjaciółka jak straciła dzieciątko to rzuciłam wszystko i byłam u niej, chociaż byłam zaraz po slubie i nie miałam pojecia jak ja pocieszyć . Siedziałam a ona na ramieniu mi płakała .... wiem ze tego potrzebowała .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
M2b no wiec tak mam dwie Corki jedna ma 7 lat a druga rok.O druga Coreczke musialam walczyc 3 lata walka byla zawzieta i na wielu lekach ale na szczescie efekt koncowy jest taki ze mam swoj drugi Skarb.

Oprocz ziemskich dzieciaczkow mam tez 6 Anioleczkow.Mieszkam w De i chwilowo nie pracuje Uwielbiam zwierzeta i ksiazki.W domu mam kotka,pieska i krolika

Jak chodzi o starania wykresow nie prowadze bo u mnie sie to nie sprawdzalo robie tylko testy owu
Witaj zapraszamy do naszych skromnych progów;) 6 aniołków ?:( bardzo mi przykro

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Fizycznie w miarę ok, gorzej z "tym co w głowie". Ale na to już potrzeba czasu!

Dzisiaj wylałam swoje smutki moim przyjaciółka, napisałam im jak ciężko mi jest... na co jedna odpisała mi, że "robię melodramat" z tej całej sytuacji... Strasznie mnie to zabolało! Wiem, że życzy mi dobrze, ale widzę, że kompletnie nie rozumie tego co ja przechodzę... Z resztą czy singielka, która w wieku 30 lat mieszka z rodzicami może zrozumieć w 100% mężatkę, która stara się o dziecko?
Ja też nie rozumiałam pewnych rzeczy póki na własnej skórze się nie przekonałam jak to jest.Więc myślę, ze twoja kolezanka nie rozumie Ciebie,bo nie ma takich samych przeżyć.Pewnie jak by doświadczyła tego,co ty spojrzała by na całą sytuację inaczej.Myślę,ze psychicznie już zawsze zostanie,po tym ślad.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth super że wszystko dobrze.oby tak dalej:)ja też marzę o córeczce ale w tych czasach trzeba sie cieszyc z tego co sie ma i żeby było zdrowe.

@renia200 trzymam kciuki żeby @ jednak się nie pojawiła:)

Pisałyscie ktoras o łóżku w sypialni bo my wlasnie zastanawiamy sie jakie kupic.robimy sobie sypialnie ale nie mamy duzo miejsca i myśleliśmy o140 ale ja bym wolała 160.czyli bardziej polecacie już ta 160?
To raczje kwestia indywidualna. Ja mialam 180 i przynajmniej 1/3 byla zawsze pusta, najwyzej nasze 3,5kg bydle tam spalo ;) Jak juz pisalam, nam by starczylo 140 ale przy dzieku moze sie przydac wieksse o stanelo na 160. No ale widzisz, dla innych dziewczyn 140 i 160 sa za male ( dupy macie za duze a nie lozko za male! [emoji12][emoji23]).
Musisz sama dobrac co sie najlepiej u Was spawdzi.

No ja jestem zdania ze lepsze większe A jak faktycznie wkoncu będzie dzidzia to lepiej żeby było większe.A i starania o dzidziusia będą fajniejsze .moj mąż chce łóżko takie żeby mógł mnie przywiązywać :pwariat:D
Uuu tez takie chcialam [emoji23] ale jednak kupimy nudne lozko [emoji23]

Witam ponownie
Dawno się nie odzywałam ale jak pisałam za pierwszym razem dopiero zaczynamy powoliii staranka.
Podczytuję Was, ale ciężkie te moje początki na forum. Nie bardzo wiem co i jak:zawstydzona/y:
Ale muszę powiedzieć że jesteście bardzo zgraną paczką ,wspieracie się, motywujecie, potraficie podyrzymać na duchu ...super! Mam nadzieję, że przyjmiecie do grona taką sierotkę, która się męczy z jednym postem pół godziny:baffled:
Bardzo ściskam mamy aniołków, trzymam kciuki abyście zobaczyły upragnione grube krechy na teście, a potem spokojnie przeszły ciążę.
Wiem że napewno będziecie tulić Wasze pociechy w ramionach!
A skąd to wiem? Bo wiem że marzenia się spełniają! :happy:
A dziewczynom ,którym się udało gratuluję!
Ja narazie monituję cykl stosując testy owulacyjne. Niestety moje tsh skoczyło do góry i mam zwiększoną dawkę Euthyroxu. Za dwa dni mam dostać okres ...chyba że będzie tak jak w zeszłym miesiącu i prawie tydzień poślizgu.:dry:
Tak więc narazie czekam na @.
Miłego wieczorku życzę:happy:
Nu ba :) witojcie, chlojcie i godojcie ;)

Dokładnie ... moja przyjaciółka jak straciła dzieciątko to rzuciłam wszystko i byłam u niej, chociaż byłam zaraz po slubie i nie miałam pojecia jak ja pocieszyć . Siedziałam a ona na ramieniu mi płakała .... wiem ze tego potrzebowała .

I tak sie zachowuje przyjaciolka! Nawet jak nie rozumie sytuacji to poprostu JEST.

Zawsze u mnie wrzesień jest tym miesiącem bólu. Mimo, że to było baaaardzo dawno temu. Ten ból cichnie, ale zawsze jest.
Ja teraz mam termin na wrzesień i jakieś takie przekonanie, że wraca do mnie mój Aniołek
Ale tak się boję, aż lekarz stwierdził na usg że mięśnie mam jak supełki.
Dzisiaj poleciałam na nadterminową wizytę, i wszystko pięknie, szyjka Ok. Łożysko się unosi. Skurcze nie są skurczami tylko prawdopodobnie kołkami [emoji15]
Nadal płci nie udało się określić, zasłoniło się pępowiną. Ulżyło mi bardzo.

super, bardzo się cieszę :)

To raczje kwestia indywidualna. Ja mialam 180 i przynajmniej 1/3 byla zawsze pusta, najwyzej nasze 3,5kg bydle tam spalo ;) Jak juz pisalam, nam by starczylo 140 ale przy dzieku moze sie przydac wieksse o stanelo na 160. No ale widzisz, dla innych dziewczyn 140 i 160 sa za male ( dupy macie za duze a nie lozko za male! [emoji12][emoji23]).
Musisz sama dobrac co sie najlepiej u Was spawdzi.

Uuu tez takie chcialam [emoji23] ale jednak kupimy nudne lozko [emoji23]

Nu ba :) witojcie, chlojcie i godojcie ;)

I tak sie zachowuje przyjaciolka! Nawet jak nie rozumie sytuacji to poprostu JEST.

No tu się zgodzę ja mam dużą dupe i muszę mieć na nią dużo miejsca [emoji1] na moją dupke[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak w następnym miesiacu nie zaskoczę to bede musiała zrobic przerwę na 4 miesiące .... i tak jak przyjdzie grudzień to sie w ławce szkolnej nie zmieszczę [emoji23][emoji23]

Ale za to pięknie sobie będziesz latem z dzidziusiem spacerować w ciepełku! [emoji4]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
gabrika bardzo mi przykro, dopiero przeczytałam. Trzymaj się ciepło.

Ja zrobiłam krótką pauzę z czytaniem, jakoś mnie ten czas nie nastraja pozytywnie. Siostra w końcu "przyznała się" do ciąży. Dookoła same brzuchy. A mój znowu pusty. Dookoła duże brzuchy. A mój nawet nie zdąża się zaokrąglić i już jest po wszystkim. Zrozumienia praktycznie brak- moja wina, bo nie płaczę, żeby było widać. Pewnie to znak, że prawie nic się nie stało. Nawet była osoba, co "się ucieszyła" bo myślała że się ze mną nie napije wina- nie ma jak wyczucie i przykładanie tej samej miary do tak skrajnych sytuacji. Mam w otoczeniu osoby po stracie, ale żadnej po kilku
I staram się, ale bez entuzjazmu. Nie wiem, kiedy ma być ten czas że można się umiarkowanie cieszyć i powiedzieć komuś więcej niż mężowi

Do góry